ریاست دانشکده علوم پزشکی تربت جام طی پیامی حلول ماه محرم پیروزی خون بر شمشیر ، شهادت امام حسین ع و یاران با وفایش را به همگان تسلیت گفت

ریاست دانشکده علوم پزشکی تربت جام طی پیامی حلول ماه محرم پیروزی خون بر شمشیر ، شهادت امام حسین ع  و یاران با وفایش  را  به همگان تسلیت گفت

ریاست دانشکده علوم پزشکی تربت جام طی پیامی حلول ماه محرم پیروزی خون بر شمشیر ، شهادت امام حسین ع  و یاران با وفایش  را  به همگان تسلیت گفت

به گزارش خبرنگار وبدا جام ،  متن پیام دکتر محمد افکار به شرح ذیل است :

محرم، ماه ایثار و از جان گذشتگی است. ماه عشق و شور و فریاد است.  ماه قيام و پيام است  ايام حماسه و عاطفه با فرارسيدن اين ماه آغاز مي شود تا شيفتگان معرفت و عاشقان ايثار را با کاروان کربلا همراه و هم نوا سازد، تا شور و شعور عاشورايي، ديگر بار احياء و ارادت علاقه مندان به سرور و سالار صاحبدلان فزوني يابد و روح انسان ها از زندان نفس رها شود.

واقعه عاشورا يك رويداد ساده در بستر تاريخ نيست، بلكه براي تمام انسان هاي آزاده دانشگاهي است كه ذلت‌ گريزي، ستم‌ ستيزي و حمايت از دين و پايبندي به آداب و اصول اخلاقي را در تاثيرگذار ترين شكل ممكن تدريس مي كند. براي دشمنان دين نيز صحنه عبرتي است كه آنان را به رهايي از اسارت و بندگي نفس فرا مي خواند.

اميد است تا در مجال ارزشمند محرم امسال  بتوانیم  با تفكر در انگيزه نهضت عاشورا و تمسك به ريسمان مودت اهل بيت عصمت و طهارت عليهم السلام در مسير سعادت و كمال گام برداشته و نمونه شايسته اي از شاگردان مكتب عاشورا باشیم.

حلول ماه محرم ماه پیروزی خون بر شمشیر، ماه پژمرده شدن گلستان فاطمه (س)، ماه شهادت امام حسین (ع) و ياران باوفايش را به همه مسلمانان جهان ، همشهریان عزیز تربت جامی و  تمامي همکاران و پرسنل زحمت کش دانشکده  علوم پزشکي  شهرستان تربت جام را تسليت مي گويم.

دکتر محمد افکار

ریاست دانشکده علوم پزشکی تربت جام