بازدید میدانی معاون درمان وزارت بهداشت ، درمان و اموزش پزشکی کشور از شهرستانهای تربت جام و صالح آباد

با دعوت ریاست دانشکده علوم پزشکی تربت جام از معاون وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی ، بازدید میدانی از شهرستانهای تربت جام  و صالح آباد انجام گرفت.

به گزارش خبرنگار وبدا جام ، ریاست دانشکده علوم پزشکی تربت جام گفت:در بازدید میدانی دکتر قاسم جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی به شهرستانهای تربت جام و صالح آباد موافقت جهت سیتی ، ام ار ای ، تکمیل وتجهیز بیمارستان تک تخصصی مهر مادر وصدور پروانه این بیمارستان انجام گرفت.

وی افزود : افتتاح فاز یک بیمارستان شهدای صالح آباد و کمک به صدور پروانه ،افزایش سهمیه پزشک ونیروی کادر درمان بیمارستان صورت گرفت.

دکتر محمد افکار افزود: با راه اندازی بیمارستان  محلی  صالح اباد  مردم این منطقه از  خدمات اورژانس شبانه روزی  و خدمات تخصصی سرپایی و دیالیز بهره مند می شوند.

ریاست دانشکده علوم پزشکی تربت جام گفت:از حضور معاون درمان وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در شهرستانهای تربت جام و صالح آباد صمیمانه تقدیر و تشکر می نمایم.

دکتر محمد افکار افزود:از حمایت ، توجه و زحمات معاون محترم وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی  تشکر و توفیقات بیش تر در کسب رضای الهی و نیل به اهداف بلند نظام سلامت از درگاه خداوند متعال را خواستارم.

وی تصریح کرد:خدمت در نظام سلامت فرصت مغتنمی  برای کمک به انسان ها به عنوان برترین مخلوقات خداوند است.

ریاست دانشکده علوم پزشکی تربت جام گفت :از فرمانداری محترم و تلاش نیروهای نظامی امنیتی و اطلاعاتی جهت همیاری با دانشکده علوم پزشکی تربت جام تقدیر و تشکر می نمایم.