فراخوان جذب نیرو در قالب طرح عادی (مشمول طرح و لایحه) دانشکده علوم پزشکی تربت جام

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزش، معاون آموزشی دانشکده دکتر حامد محمدی با اعلام این خبر گفت:این دانشکده ، به منظور تامین نیازهای آموزشی و پژوهشی خود از بین رشته های ذیل درقالب طرح عادی (مشمول طرح ولایحه)  به تعداد 3نفر نیرو می پزیرد.

نام رشته مقطع
فیزیولوژی پزشکی PHD
بهداشت حرفه ای کارشناسی ارشد
فیزیک پزشکی کارشناسی ارشد
مامایی کارشناسی ارشد
ایمونولوژی کارشناسی ارشد
آموزش بهداشت کارشناسی ارشد

متقاضیان رشته های مذکور می توانند مدارک خود را از روزسه شنبه 1398/07/09 لغایت سه شنبه 1398/07/16 به آدرس:خراسان رضوی - تربت جام -خیابان میرقوام الدین - میرقوام الدین 12- معاونت آموزشی،پژوهشی و دانشجویی،فرهنگی - ساختمان اداری - دبیرخانه هیات اجرایی جذب اعضای هیات علمی - کد پستی به شماره 9571786917 از طریق پست سفارشی ارسال نمایند.
شماره تماس دبیرخانه هیات علمی (آقای خرمی) جهت هرگونه سوال:52523224(051) داخلی 101 -  52541090(051)

مدارک لازم:
1. تصویر تمامی صفحات شناسنامه
2. تصویر دو طرف کارت ملی
3. تصویر آخرین مدرک تحصیلی
4.تصویر آخرین حکم کارگزینی درصورت داشتن رابطه استخدامی
5. تصویر کارت پایان خدمت یا معافیت دائم یا موقت دوره نظام وظیفه  مخصوص برادران
6. شناسنامه علمی CV به صورت کامل همراه مستندات آموزشی، پژوهشی و اجرایی (لازم به ذکر است سوابق اعم از اشتغال ، تدریس بایستی همراه با گواهی معتبر باشد)
7. عکس4*3 چهارقطعه