شرایط سخت و بحرانی در راه است

فرمانداروئیس ستاد پیشگیری از کرونا در تربت جام گفت:به شرایط سخت تر و بحرانی نزدیک شدیم مردم در خانه بمانند.

به گزارش خبرگزاری وبدا جام، مرتضی حمیدی فرماندارو رئیس ستاد پیشگیری از کرونا ویروس با قدردانی از تلاشهای دست اندرکاران مقابله بااین بیماری گفت : ستادپیشگیری از بیماری کرونا وظیفه هماهنگی بین دستگاهها، پشتیبانی و کمک رسانی به دانشکده علوم پزشکی را بر عهده داردو آمار مبتلایان وفوت شدگان بایستی از طریق دانشکده اطلاع رسانی شود.

وی افزود: در راستای پیشگیری و مقابله با کرونا تمهیدات و کارهای پیشگیرانه خوبی انجام گرفته و بازخورد اجتماعی پررنگی نداشته وبا وجود کمبودهایی که در کشورهست تعدادزیادی ماسک و مواد ضدعفونی تهیه و توزیع شده است.

فرماندار تربت جام تصریح کرد: شرایط تربت جام سفید بوداما دوروز قبل قرمزشد والان در آستانه ورود به شرایط سخت تر و بحرانی پیش می رود برای مقابله باویروس مردم همکاری کند ودرخانه بماند.

مرتضی حمیدی بیان کرد: اطلاع رسانی بایستی صورت گیرد تا مردم به اهمیت موضوع پی ببرند و مردم تذکرات دانشکده علوم پزشکی راجدی بگیرند.

وی ادامه داد:با همکاری نهادها و سایرادارات خدماتی ،نظامی و انتظامی ، بسیجیان و کمک های مالی مردمی عملیات ضدعفونی و گندزدایی درمنطقه انجام می گیرد.

فرماندار تربت جام گفت:جلوی ویروس را نمی شود دیوار کرد الان دیوار ترک خورده احتمال افتادن هست کمبودهایی داریم و نسبت به دیگرشهرستانها شرایط بدتری نداریم.

مرتضی حمیدی افزود: به منظور پیشگیری و مقابله با ویروس همه مدیران پای کارند تا شهرستان دچار مشکل و بحران نشود.

روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی تربت جام