هشدارها و رهنمودهای دادستان تربت جام با توجه به شیوع بیماری کرونا

هشدارها و رهنمودهای دادستان تربت جام  با توجه به شیوع بیماری کرونا

به گزارش خبرگزاری وبدا جام ،دادستان عمومی و انقلاب تربت جام گفت : برگزاری هرگونه تجمع در مجالس عروسی ،عزاداری ،دایر کردن اصناف غیر ضروری ،مراجعه وتجمع در تفرجگاه هاو... در راستای پیشگیری ومقابله با شیوع ویروس کرونا تا اطلاع ثانوی ممنوع می باشد.

علیزاده بااشاره به عدم کنترل راههای ورودی شهرافزود :متاسفانه ورودی های شهرو روستارها شده لازم است بیشتر کارو مدیریت شودوتنها با یک ضد عفونی بر روی خاک ها چاره کارنیست و دهیاری ها چندان تلاشی ندارند و بایستی رفت آمد روستاییان، نانوایی ها ،خودروهای مسافرکش شخصی ، مغازه ها ومساجد مدیریت شود.

وی ادامه داد: محور جبهه مقابله با کرونا در شهرستان دانشکده علوم پزشکی است و بنابراین بایستی دستورالعمل‌ها و راهکارهای لازم را به مردم و تمامی دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کند.

دادستان با تاکیدبرغربالگری مردم در ورودی شهرتصریح کرد:به شایعه ‌سازان و ناشران اکاذیب در فضای مجازی هشدار داده می شود چنانچه موردی مشاهده شود برخورد قاطع قضایی صورت می گیرد.

علیزاده بیان کرد: هرگونه آمار مبتلایان به بیماری کرونا از طریق کمیته اطلاع رسانی دانشکده پزشکی بایستی اعلام گردد واعلام آمار غیر واقعی از مصادیق نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی مورد تعقیب قضایی قرار می گیرد.

وی با اشاره به برخورد قاطع دادستانی با محتکران مواد بهداشتی وضد عفونی کننده مورد نیاز مردم تاکید کرد: از آحاد مردم درخواست می شود در صورت مشاهده این چنین مواردی گزارش آن از طریق سایت دیدبان پیشگیری قوه قضاییه ویا مراجعه واطلاع به ضابطین دادستانی اعلام کند تا مورد بررسی دقیق وبرخورد قانونی و قضایی صورت گیرد.

به موجب دستور دادستانی مقرر گرددمقدار ۱۰۰۰لیتر الکل سفید از طریق استان تهیه وبرای استفاده ضد عفونی در اختیار دانشکده علوم پزشکی شهرستان قرار گرفت .