همدلی و همراهی اعضای شوراهای اسلامی شهرها، بخش ها و روستاهای تربت جام، در پیشگیری از گسترش ویروس کرونا

همدلی و همراهی اعضای شوراهای اسلامی شهرها، بخش ها و  روستاهای تربت جام، در پیشگیری از گسترش ویروس کرونا

رئیس شورای اسلامی شهرستان تربت جام گفت:اعضای شوراهای اسلامی شهرها، بخش ها و روستاهای تربت جام، در پیشگیری از گسترش ویروس کرونا همراه خدمتگزاران بهداشت و درمان شهرستان، در کنار مردم هستند.

به گزارش خبرگزاری وبدا جام ، هاشم بهرامی نیا، رییس شورای اسلامی شهرستان تربت جام در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ، گفت: اعضای شوراهای شهرها، بخش ها و روستاهای تربت جام، به عنوان منتخبان و خادمان مردم، میدان دار مقابله با گسترش کرونا می باشند و با تشکیل ستادهای فرعی و جذب کمک های مردمی نسبت به گندزدایی و ضدعفونی کردن روستاها و شهرها، تهیه و توزیع بسته های بهداشتی و درمانی و نیز توزیع بسته های مواد غذایی بین مستضعفان فعالیت می نمایند.

وی به نمایندگی از اعضای شورای اسلامی شهرستان تربت جام، از فعالیت های جهادی و خالصانه مدیران ، کارکنان، پزشکان، پرستاران و بهورزان دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شهرستان تشکر و قدردانی نمود و گفت: بی شک پیشگیری از گسترش ویروس کرونا مرهون زحمات میدانی ائمه محترم جمعه و جماعات، طلاب و روحانیون شیعه و سنی می باشد که در این روزهای سخت با همراهی تشکل های دینی و هیئت امنای مساجد در خدمت مردم بوده؛ و از زحمات جهادی ایشان تقدیر می نماییم.

رئیس شورای اسلامی شهرستان تربت جام بیان کرد: مجموعه فرمانداری و بخشداری های شهرستان، به ویژه فرماندار و معاونین فرمانداری در خط مقدم‌ مدیریت حرکت انقلابیِ پیشگیریِ از گسترش کرونا هستند و از فعالیت های میدانی این بزرگواران و دیگر مسئولین شهرستان، سپاس گزاریم.

بهرامی نیا ادامه داد: بسیج و بسیجیان عزیز، سپاه، ارتش، نیروهای نظامی و انتظامی، که در تمام عرصه ها، طلایه دار خدمت به مردم و حضور در میدان های مختلف انقلاب اسلامی بوده اند در این روزهای بحرانی، به نحو شایسته در کنار گروههای مردمی و جهادی و با همکاری داوطلبان دلسوز هلال احمر، به خدمت رسانی به مردم مشغولند که مدیون زحمات ایشان می باشیم.

وی تصریح کرد: خبرنگاران و فعالان عرصه اطلاع رسانی نیز رسالت خود را به خوبی انجام می دهند و عمده وظیفه این عزیزان در این روزها، آگاه سازی مردم از نحوه پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و نیز ایجاد فضایی آرام و بدون استرس بین مردم می باشد.

رئیس شورای اسلامی شهرستان تربت جام ضمن تشکر از مردم به خاطر همکاری خوب با مسئولین در خصوص رفت و آمدهای غیر ضروری در سطح جامعه افزود: همکاری اداره صمت و اصناف و بازاریان عزیز به خاطر تعطیلی مغازه های سطح شهر و روستا قابل تقدیر است اما نکته ای که در این شرایط باید مدنظر قرار گیرد در روستاها نیاز به تولید نان بیشتری برای مردم به منظور جلوگیری از عبور و مرور روستائیان عزیز به شهر می باشد. که لازم است با افزایش سهمیه آرد نانوایی های روستایی این مساله ضمن نظارت بیشتر، مدیریت شود.

بهرامی نیا افزود: باتوجه به اینکه درآمدهای مردم در این شرایط کاهش و گاها به صفر رسیده است از مسئولین بانک ها و موسسات اقتصادی شهرستان در خواست می شود در دریافت اقساط بانکی با مردم سخت نگیری نکنند و کمال رافت اسلامی را مدنظر قرار دهند.

وی گفت: زحمات شهرداران،شهرداری ها و پرسنل آن ها، با حضور شبانه روزی و فعالیت همیشگی بر کسی پوشیده نیست و قدر دان زحمات شهرداری ها به ویژه شهرداری تربت جام می باشیم.

بهرامی نیا در پایان ضمن تقدیر از همه خادمان مردم در نهادها و دستگاههای اداری و گروههای خدمت رسانِ مردمی از مردم عزیز درخواست نمود که در منزل بمانیم و ضمن تضرع و توسل به درگاه خداوند و دعا برای از بین رفتن کرونا و شفای همه مریضان به ویژه مبتلایان به کرونا،از گسترش شیوع کرونای منحوس و نیز ایجاد خسارت های مالی و جانی جلوگیری نماییم.

روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی تربت جام