بهبودیافتگان ویروس کرونا۱۸نفرو مبتلایان به ۲۳نفردرتربت جام افزایش یافت

به گزارش خبرگزاری وبدا جام ، دکتر محمد افکار رئیس دانشکده علوم پزشکی تربت جام با تاکید برخانه ماندن مردم به آخرین آمارمبتلایان و بهبود یافتگان ویروس کرونا اشاره کردوگفت :تا الان تعداد۲۳ نفر از مبتلایان به ویروس کرونا آزمایش آنان مثبت و ۲۱ مورد منفی و۱۷بیمارمبتلادر بخش عفونی بیمارستان سجادیه بستری هستند و ۱۸بیماربا بهبود نسبی مرخص و در منزل قرنطینه هستند.

وی ادامه داد:تعداد۴۴ نفر آزمایش آنان درحال پیگیری است و از مجموع ۶ نفر فوتی۴ مورد مثبت و ۲ مورد در حال پیگیری است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی تربت جام تصریح کرد: با توجه به اینکه در دوروز گذشته یک جهش درآمارداریم از یک طرف هشدار و از طرفی نقطه امید است ،هشدار از اینکه بیماری ظهورو شیوع در شهرستان های تربت جام صالح آباد زیاد شده و بایستی همگان توصیه های بهداشت فردی و محیطی را جدی بگیرند و درخانه بماند.

دکتر محمد افکار بااشاره به نقطه امید خاطر نشان کرد: همکاران دانشکده علوم پزشکی با دقت بیشتر موارد مبتلاراشناسایی و برای آزمایش ارسال می کند.

وی تاکیدکرد:مردم به صورت اینترنتی وارد سامانه سلامت شوندوبا خوداظهاری به پرسش ها پاسخ دهند تا وضعیت آنان نسبت به بیماری کرونا مشخص شود.

روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی تربت جام