خیابان‌ها ومعابر تربت جام توسط پاسداران و بسیجیان ضدعفونی و گندزدایی شد

به گزارش خبرگزاری وبدا جام ،فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه تربت جام گفت: خیابان‌ها و معابرشهرتربت جام در راستای مقابله با شیوع ویروس کرونا توسط ناحیه مقاومت بسیج سپاه ،گردان امام حسین (ع) ،بسیجیان و همراهی کشاورزان ضدعفونی و گندزدایی شد.

سرهنگ پاسدار ابوطالب جوان افزود: مقام معظم رهبری فرمودند هر کس قدمی در راه نابودی ویروس کرونا بردارد برایش حسنه، و هر کس قدمی در راه شیوع آن بردارد برایش سیئه محسوب می شود،در راستای اجرایی کردن منویات مقام معظم رهبری نیروی مقاومت بسیج سپاه تربت جام به استعداد ۱۲ تراکتور سم پاش با همکاری کشاورزان عزیز،۱۸ هزار لیتر مایع ضد عفونی کننده،۳۰ نفر نیروی بسیجی ،۱۰ سم پاش کولی شهر تربت جام را گندزدایی و ضد عفونی کردند.

وی اظهار داشت: برای اطلاع رسانی عمومی و مبارزه با کرونا و پیشگیری از شیوع این ویروس ۱۰ هزار بروشور آماده و توجیه خانواده ها توسط بسیجیان حوزه شهری درسطح شهر توزیع گردید.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه تربت جام بیان کرد: در بحث کنترل و پیشگیری ویروس کرونا جلساتی با همت فرماندار،دادستان و نیروی انتظامی در دانشکده علوم پزشکی در جهت تقویت مبارزه با ویروس کرونا سه کمیته در قالب طرح ملی بسیج مبارزه با کرونا کمیته آموزش،تایید محتوا،اطلاع رسانی و عملیات روانی تشکیل شد.

وی با قدردانی ازتلاش های خالصانه مردم ودست اندرکاران پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا تصریح کرد: مردم باید برای ریشه کنی و شکست ویروس کرونا با مسئولان همکاری کنند و توصیه های بهداشتی را جدی بگیرند،تنها راه مقابله با این ویروس قطع ارتباط انتقال این ویروس است و مردم باید در خانه بمانند.