مبتلایان به کرونا۶۶ نفرو بهبود یافتگان به ۴۷نفرافزایش یافت

به گزارش خبرگزاری وبدا جام ، رئیس دانشکده علوم پزشکی تربت جام با تبریک سال نو(جهش تولید) و قدردانی از تلاش های خالصانه کادر پزشکی ، درمانی ،پرستاری، بهداشتی ، فرماندار و اعضای ستاد مدیریت کرونا گفت : مردم همچنان درخانه بماند ونکات بهداشت فردی و اجتماعی را رعایت کند و شادی واقعی ماروزی است که چرخه بیماری ویروس کرونا را شکست دهیم.

دکتر محمد افکاربا اشاره به آخرین آمار بیماران وبهبود یافتگان دریکم فروردین افزود: تعداد ۶۶نفر آزمایش آنان مثبت، ۳۹مورد منفی و۳۱بیمار بستری هستند و۴۷ نفر با بهبودنسبی ترخیص ودر منزل قرنطینه هستند.

وی ادامه داد: از مجموع ۹نفر فوتی۶ مورد مثبت و۳مورد درحال پیگیری آزمایش است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی تربت جام با اشاره به اینکه تاالان ۶۴مورد آزمایش درحال پیگیری داریم تصریح کرد: با توجه به جهش بیماری کرونا مردم توصیه های بهداشت فردی و محیطی را جدی بگیرند و درخانه بماند.