فوت 11 تَن در تربت‌جام بر اثر مسمومیت الکلی

رئیس دانشکده علوم پزشکی تربت‌جام گفت: تعداد افرادی که دچار مسمومیت با الکل شده‌اند در این شهرستان به ۱۲۵ نفر رسید؛ 11 تن از این افراد جان خود را از دست دادند.

به گزارش خبرگزاری وبدا جام ، دکتر محمد افکار گفت : به دنبال مصرف الکل تقلبی دست‌ساز در سطح شهرستان تربت‌جام، طی روزهای اخیر تا عصر یک‌شنبه، ۱۲۵ نفر با مسمومیت الکلی به اورژانس بیمارستان این شهرستان مراجعه کرده‌اند.

وی ادامه داد: متاسفانه تا کنون ۱۱ نفر از این افراد فوت کرده‌اند که شش نفر در بیمارستان تربت‌جام و پنج نفر هم جزء افرادی بودند که به بیمارستان امام رضا(ع) مشهد اعزام شده بودند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی تربت جام بیان کرد: برخی از افراد به صورت سرپایی درمان شدند؛ همچنین هم‌اکنون ۲۴ نفر از افراد مسموم در بیمارستان بستری هستند که وضعیت شش نفر از آن‌ها وخیم است.

ستاد مقابله با کووید 19(کرونا)دانشکده علوم پزشکی تربت جام