مراحل ثبت نام پذیرفته شدگان محترم کارشناسی ناپیوسته مامایی

ضمن عرض تبریک به پذیرفته شدگان محترم کارشناسی ناپیوسته مامایی، جهت ثبت نام موارد ذیل مد نظر باشد:

ثبت نام دارای دو مرحله می باشد: 1- غیر حضوری(سایت)               2- پستی(ارسال مدارک)

1 ) ثبت نام آنلاین و غیر حضوری: کلیه پذیرفته شدگان از تاریخ چهار شنبه 99.07.30 لغایت دوشنبه 99.08.05 از طریق مراجعه به آدرس ذیل صورت می پذیرد:

• جهت ورود به پورتال ثبت نام آنلاین:  قسمت ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان -کد ملی و شماره داوطلبی درج گردد و سپس اطللاعات درخواستی به طور صحیح درج گردد.

2) ثبت نام پستی:

• دانشجویان بومی در صورت تمایل بعد از ثبت نام مرحله 1 می توانند جهت تحویل مدراک حضوری ثبت نام نمایند.
  • ثبت نام دانشجویان غیرحضوری می باشد و کلیه پذیرفته شدگان مدارک خود را تا تاریخ 12 آبان ماه 1399 به آدرس دانشکده ارسال نمایند.
  • (عدم ارسال مدارک در زمان اعلام شده به منزله انصراف از تحصیل تلقی می شود.)
  • مدارک لازم جهت ارسال از طریق پست به شرح ذیل می باشد:
  • پرینت و ارسال فرم های ضمیمه این اطلاعیه که حتما باید اثر انگشت و امضاء دانشجو روی آن باشد.
  • دوبرگ کپی از تمام صفحات شناسنامه و دو برگ کپی پشت و روی کارت ملی
  • عکس 4*3 پشت نویسی شده 6 قطعه
  • اصل حکم مرخصی سالانه برای کارمندان دولت یا موافقت رسمی و بدون قید و شرط سازمان
  • اصل یا گواهی مدرک کاردانی
  • ارائه اصل گواهینامه انجام خدمات قانونی مقرر (طرح نیروی انسانی) یا گواهی معافیت از آن
  • موافقت نامه رسمی از محل خدمت مبتنی بر عدم همزمانی و تداخل ادامه تحصیل با ادامه خدمت طرح نیروی انسانی
  • مجوز ادامه تحصیل و یا تاییدیه تسویه حساب با صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی
  • رسید پستی تاییدیه تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی با مراجعه به اداره پست شهرستان

آدرس دانشکده جهت ارسال مدارک: تربت جام- خیابان میر قوام الدین  12– معاونت آموزشی (دانشکده علوم پزشکی تربت جام)

کد پستی:        9571775791     تلفن تماس:        05152523225

• توجه: فرم های زیر را پرینت گرفته و پس از تکمیل به همراه مدارک دیگر به دانشکده ارسال نمایید.
     دریافت فرم ها

امور آموزش دانشکده علوم پزشکی تربت جام