فراخوان شرکت در یازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ با شعار" هر خانه یک پایگاه سلامت"

یازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ با شعار" هر خانه یک پایگاه سلامت" با هدف گسترش و ترویج فرهنگ ایرانی –اسلامی و فرهنگ سلامت با بهره مندی از ابزار هنر و شناسایی و رشد استعدادهای فرهنگی و هنری دانشجویان و نخبگان جامعه برگزار می شود.

معاون آموزشی،پژوهشی و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی تربت جام اظهار کرد: این جشنواره در بخش های دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت با موضوع آزاد، بخش ملی با موضوع فرهنگ سلامت، بخش بین الملل با موضوع فرهنگ سلامت و جایزه ویژه با موضوع حمایت از مدافعان سلامت برگزار می شود.

دکتر حامد محمدی خاطر نشان کرد: بخش بین الملل شامل فیلم(کوتاه داستانی، مستند، پویانمایی) و هنرهای تجسمی(پوستر)، بخش آزاد (ویژه دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت) شامل تئاتر(صحنه ای، خیابانی، نمایشنامه خوانی، استند آپ کمدی، مجری گری، نمایشنامه نویسی)، فیلم( کوتا داستانی، مستند، پویانمایی، تیزر و نماهنگ و فیلنامه نویسی)، ادبی(شعرکلاسیک، شعر نو، نثر ادبی، شعر طنز، نثر طنز، ترانه، داستان کوتاه، مشاعره سلامت و شاهنامه خوانی)، هنرهای تجسمی(خوشنویسی(نستعلیق، شکسته نستعلیق، نقاشی خط، تحریری، معلی)، نقاشی، طراحی، پوستر، عکس، صنایع دستی(مصنوعات چوبی، مصنوعات فلزی، فرش و گلیم، شیشه، سفال و سرامیک) و موسیقی (خوانندگی پاپ، آواز ایرانی، گروه نوازی سنتی و گروه سرود)،بخش ملی شامل تئاتر(صحنه ای، خیابانی، نمایشنامه نویسی، تحقیق و پژوهش با موضوع رابطه فرهنگ و هنر با سلامت )،ادبی(شعرکلاسیک، شعر نو، نثر ادبی، شعر طنز، نثر طنز، ترانه، داستان کوتاه) و هنرهای تجسمی (اینفوگرافیک، عکس، مجموعه عکس، پی نما، کاریکاتور، خوشنویسی) برگزار می شود.

وی افزود: طرح تحول نظام سلامت، کرونا، آموزش، آگاهی، مقابله با بیماری، خانواده، سبک زندگی سالم و اهمیت خود مراقبتی،نقش سازمان های مردم نهاد و خیرین در حوزه سلامت، کاهش سوانح و حوادث ترافیکی، پیشگیری و کاهش رفتارهای پرخطر، اهدا عضو اهدای زندگی، تغذیه سالم، تحرک بدنی و ورزش همگانی، عدم مصرف دخانیات ، الکل و مواد مخدر، فناوری های دیجیتال حوزه سلامت و خانواده ، افزایش جمعیت و فرزند آوری از جمله اولویت های موضوعی جشنواره در حوزه فرهنگ سلامت محسوب می شود.

وی مهلت نام نویسی در این جشنواره را تا ابتدای دی ماه اعلام کرد و گفت: علاقمندان برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانند به نشانی www.festivalf.ir  یا آقای جواد میرزایی مسئول دبیرخانه جشنواره سیمرغ در این معاونت مراجعه نمایند.