پیام تسلیت ریاست دانشکده علوم پزشکی تربت جام به مناسبت شهادت دانشمند شهید فخری زاده

ریاست دانشکده علوم پزشکی تربت جام در پیامی شهادت دانشمند شهید محسن فخری‌زاده را تسلیت گفت.
به گزارش وبدا جام متن پیام بدین شرح است
مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا..
از ميان مؤمنان مردانى‏ اند كه به آنچه با خدا عهد بستند صادقانه وفا كردند برخى از آنان به شهادت رسيدند و برخى از آنها در [همين] انتظارند و [هرگز عقيده خود را] تبديل نكردند.

باز هم پنجه خصم دون از چنگال خبيث ترين عناصر عالم صهيونيستهاي جنايتكار بيرون آمد و با شهادت دانشمند شهيد حاج محسن فخري زاده ثلمه اي عميق بر قلب امت اسلام فرود آمد
سفاکی و شقاوت دشمنان این ملت که راه مقابله با اراده مردم مان را جز در ترور ناجوانمردانه نمی بینند، در طول بیش از ۴دهه عمر شریف انقلاب اسلامی بر جهان ثابت شده است و جهان فهمید که آنان راه به جایی نخواهند برد و به فرموده ی معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام‌خمینی رضوان الله علیه، این خون ها باعث بیداری بیش از پیش ملت ما می شود
اینجانب به نمایندگی از مدافعین سلامت منطقه جام شهادت دانشمند فرزانه شهید محسن فخری زاده را به امام عصر ارواحنا فداه، رهبر حکیم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای و ملت شریف ایران تبریک و تسلیت عرض نموده، از خداوند منان برای آن شهید والا مقام، علو درجات و برای بازماندگان، صبر و اجر مسالت دارم.