رو به زمستان زرد و شکننده

متولی سلامت شهرستان های تربت جام و صالح آباد گفت:وضعیت بیماری شکننده است مراقب پیک جدید کرونا در زمستان باشید.

به گزارش خبرگزاری وبدا جام ،دکتر محمد افکارضمن تقدیر و تشکر از زحمات شبانه روزی مدافعان سلامت گفت :وضعیت رو به بهبود شهرستان ، کاهش آمار و جایگاه مناسب در بین سایر شهرستان ها را مدیون اتحاد و همدلی و همکاری مردم فهیم ، مسئولین ، اصناف و تلاشها و مجاهدت های کادر درمان و بهداشت هستیم.

وی افزود: همکاری مردم فهیم ،اصناف و مسئولان اجرایی در میدان نبرد در کنار مدافعان سلامت که شبانه روزی در حال مبارزه با کرونا هستند در رسیدن به وضعیت امروز بسیار حائز اهمیت بوده وماه‌ها طول کشیده تا به شرایط امروز برسیم دل مشغولی های بسیار داشتیم و عرق های بسیاری ریختیم لذا خواهشمندیم مردم نسبت به شیوع مجدد ویروس غفلت نورزند و درحفظ پروتکل ها کوشا باشند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی تربت‌جام با تاکید براین موضوع که کاهش آمار بستری‌های ماحصل اعمال محدودیت‌ها از ابتدای آذر است ادامه داد:اجرای محدودیت‌های دو هفته‌ای ،افزایش امکانات تشخیص و اجرای طرح شهید سلیمانی در روند کاهش آمار کرونا بسیار موثر واقع شده است اما شرایط بسیار شکننده است.
دکتر محمد افکار بیان کرد:در بیمارستان سجادیه تربت جام امکان ارائه خدمات به بیماران ، جراحی های الکتیو با مسیر درمان جداگانه میسر می‌شود ،به خاطر شیوع کرونا ناچار بودیم برخی از خدمات در بیمارستان را ممنوع و متوقف کنیم اما با کاهش آمار با اتخاذ تصمیمات خدمات غیر کرونایی را ارائه می دهیم .

وی تصریح کرد:تربت جام مرکز معین و شاهراه مواصلاتی شهرستان‌های تایباد ،صالح آباد، خواف ، باخرز و... است و مراودات اجتماعی زیادی در این شهرستان صورت می‌گیرد لذا باید توجه داشت طوری رفتار کنید که تلاشها و زحمات بی دریغ همه هدر نرود آنچه امروزبرای ما بسیار ارزشمند است مثل چک، ضمانتی است که تنهابا تلاشها وصول شده و شیرینی آن کام همه را خوشایند خواهد کرد

متولی سلامت شهرستان های تربت جام و صالح آباد با اشاره به آخرین آمار مبتلایان، فوت شدگان وبیماران بستری ناشی از ویروس کرونا اظهار داشت : از ابتدای شیوع ویروس کرونا ازمجموع ۵ هزار ۶۸۰ نفرمراجعه کننده به مراکز درمانی تعداد ۳هزار ۲۳۹ بیمار آزمایش آنان‌ به بیماری کرونا مثبت بوده است .

دکتر محمد افکار بیان کرد:از ابتدا تا الان ۲۹۰ بیمار کرونایی جان باختند و ودر حال حاضر ۲۲ بیمار کرونایی در بیمارستان سجادیه بستری هستند که از این تعداد ۱۲ بیمار دربخش ویژه بستری هستند.
وی افزود:رعایت سه اصل اساسی شستشوی منظم دستها ، استفاده از ماسک و عدم حضور در تجمعات تنها راه مبارزه با ویروس کرونا است.

روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشکده علوم پزشکی تربت‌جام