کمیته برسی علل مرگ کودکان 1تا 59ماهه

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی تربت جام ،کمیته برسی علل مرگ کودکان 1تا 59ماهه درمحل دفتر معاونت دانشکده علوم پزشکی تربت جام با حضور مسئولین ارشد دانشکده برگزار شد .

در ابتدا آقای مهندس رحیمیان معاون محترم بهداشت اظهار داشت : اهمیت سلامت کودکان و مادران از اهمیت بالایی برخوردار بوده و به عنوان یک شاخص مهم می باشد . و با استفاده از عوامل قابل مداخله می توان میزان مرگ و میر کودکان را به حداقل ممکن رساند و در این خصوص اقدامات پیشگیرانه در حوزه بهداشت و درمان نقش مهمی دارند .

وی خاطر نشان کرد : یکی از اهداف مهم حوزه بهداشت و درمان پیشگیری از مرگ های قابل اجتناب در کودکان می باشد .

در ادامه نیز خانم رضوانیان کارشناس نظام مراقبت مرگ کودکان 59-1 ماهه گزارش توصیفی و تحلیلی از مرگهای کودکان 59-1ماهه طی سالهای 93تا 95 را برای حاضرین تشرح نمود و از آنجا که مهمترین علت مرگ کودکان 59-1ماهه شهرستان ناهنجاری های مادرزادی و بیماریهای سیستم تنفسی و سوانح و حوادث غیر عمدی در طی سالهای اخیر بوده است لذا در این خصوص راهکارهای اجرایی بیان گردید .

در خاتمه این کمیته تصمیاتی جهت بهبود شاخص مهم مرگ کودکان زیر 5 سال در شهرستان اتخاذ گردید .