پیام تبریک ریاست دانشکده علوم پزشکی تربت جام به مناسبت روز پزشک وداروساز

روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی تربت جام:
« به نام آنکه نامش دوای دردها و یادش شفای رنج ها است»
هفته ی نخست شهریورماه به فرخندگی نام سترگ شیخ الرئیس ابوعلی سینا و محمد زکریای رازی به نام روز پزشک و روز داروساز نامیده شده است. علم شریف پزشکی از در آمیختن کشف دوا و ابداع درمان روز به روز به موفقیت های بیشتری نائل می آید و از تصدق این هم نوائی عالمانه است که دنیای رنجور زیباتر می شود.
بی تردید علم پزشکی و داروسازی ، علم بشارت بخش انسانی و پیوسته به ذات شفاء بخش الهی است و پزشکان و داروسازان نوید آورنده ی سلامتی و عافیت جامعه هستند و مقدر است تا از فروزش دانش و خیزش مهربانی آنان ، دلهای نگران و دردمند از ابتلائات دنیایی آرام یابند.
اینجانب به سهم خود همت بلند و صادقانه ی جامعه بزرگ پزشکی و داروسازی  که برای بهبودی جامعه ، شبانه روز و در سرما و گرما و علیرغم همه محدودیت ها در اقصی نقاط این شهرستان وسیع تلاشی وصف ناپذیر را بکار می برند؛ قدر دانسته و امید آن دارم که در سایه الطاف حضرت حق تعالی؛ پزشکان حاذق و همه ی جامعه بهداشت و درمان شهرستان؛ در همه مراحل زندگی و خدمت حرفه ای موفق و موید باشند.
دکترسید محمد نظری ریاست دانشکده علوم پزشکی تربت جام