هدف وزارت بهداشت افزایش خدمت رسانی به مردم است .

سرپرست دانشکده علوم پزشکی تربت جام درنشست خبری به مناسبت روز خبرنگار گفت:

هدف وزارت بهداشت افزایش خدمت رسانی به مردم است .

سرپرست دانشکده علوم پزشکی تربت جام در جمع اصحاب رسانه با گرامیداشت ۱۷مرداد روز خبرنگار و بزرگداشت ‌یاد و خاطره خبرنگار شهید محمود صارمی بااشاره به جنگ تمام عیار استکبار جهانی گفت: مردم در این منطقه مرزی نگران دارو و تجهیزات پزشکی نباشند ، تاشش ماه ودرشرایط بحران دارو و تجهیزات پزشکی در انبارها موجود است .

دکتر محمد افکار افزود:مردم قهرمان ایران درمقابل جنگ اقتصادی دشمن قرارگرفته و باتحمل سختی و فشار ها حاضر به بردگی نیستند و برای استقلال ،خودباوری و آزادگی هزینه کرده اند .

وی اضافه کرد: با توجه به شرایط جدید در حوزه سلامت ، خدمات درمانی و بهداشتی براساس اولویت بندی به بیماران نیازمندان ارائه می شود.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه تربت جام در نقطه مرزی قرار دارد، و تردد اتباع خارجی زیادی صورت می گیرد ،مسئولین داروخانه ها  باید مراقب باشندکسی داروی بیش از حد و‌نیاز خریداری نکند و مردم درصورت مشاهده احتکاردارو یا گران فروشی دار یا  افزایش قیمت های بی مورد ، می توانند با سامانه 190 تماس گرفته و یا حضوری مراتب را به دانشکده علوم پزشکی اطلاع رسانی نمائند.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی خاطر نشان کرد:مردم نگران وضعیت التهاب آور شرایط کنونی نباشند و هیچ مشکلی در زمینه دارو و تجهیزات در شهرستان نداریم .

دکتر افکار خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی نیازمند همبستگی و همدلی بیشتر مسئولین نظام هستیم.باید تمام اختلافها را کنار گذاشته و به بهترین نحو به مردم خدمت کنیم و دستاوردهای انقلاب را به خوبی بازگو نمائیم.

وی تاکید کرد :دشمن به دنبال این است درشرایط جنگ اقتصادی که به مراتب از جنگ تحمیلی مهمتراست بتواند مردم را در مقابل نظام قراردهدو الان انقلاب نیازمند افرادی هستند به صورت جهادی تلاش کند.

دکتر افکارباابراز گلایه از نحوه عدم رعایت توزیع امکانات و تجهیزات پزشکی در سطح کشور ابراز داشت :درتوزیع تجهیزات و امکانات پزشکی به مناطق مرزی و جمعیت موجود شهرستان عدالت رعایت نمی شود و تربت جام نیازمند ۳۵۰ تخت بیمارستانی است این در صورتی است که در حال حاضر ۱۷۰ تخت دارد.

وی عنوان کرد :کسانی که در اجرای طرح تحول سلامت زاویه داشته باشد در سیستم مدیریتی دانشکده علوم پزشکی بکارگیری نمی شوند.

دکتر افکار بیان داشت:هر پزشکی که در راستای وظیفه و خدمت تخطی و کوتاهی کند از حق مردم نمی گذریم ومحکم برخورد می کنیم .

در ادامه نشست خبری معاونان دانشکده علوم پزشکی به سئولات خبرنگاران در حوزه بهداشت و درمان پاسخ گفتند.

آخرین مطالب