بی تفاوتی به مسائل بهداشتی ، مشکلات زیادی برای مردم خواهد داشت

بی تفاوتی به مسائل بهداشتی ، مشکلات زیادی برای مردم خواهد داشت.
به گزارش وب دا تربت جام ، سرپرست دانشکده علوم پزشکی تربت جام در جلسه شورای بخش بوژگان با بیان شرایط فعلی نظام سلامت از مردم خواست در بحث کمک به بیماران نیازمند به کمک دانشکده علوم پزشکی امده و در این راه دانشکده علوم پزشکی تربت جام آمادگی دارد با تمام توان در کنار خیرین سلامت باشد.
دکتر محمد افکارافزود:بی تفاوتی به مسائل بهداشتی باعث بروز مشکلات عدیده بهداشتی خواهد شد که گریبان جامعه را خواهد گرفت و می تواند هزینه زیادی به سبد هزینه خانوارها اضافه نمائد ، ضمن اینکه در صورت شیوع یک بیماری کلیه افراد جامعه با آن درگیر میشوند.وی گفت :در کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان که  به دبیری دانشکده علوم پزشکی برگزار می شود تصمیمات بسیار مهمی در خصوص پسماندهای خانگی و پزشکی، فاضلابهای خانگی، دارو وتجهیزات پزشکی گرفته شده که نتایج آن به زودی در سطح جامعه دیده خواهد شد.
دبیر کارگروه سلامت شهرستان در ادامه افزود:با توجه به پیش بینهای انجام شده و دستور وزیر محترم بهداشت ، ذخیره سازی دارو و تجهیزات پزشکی برای مقابله با شرایط بحران انجام شده و دانشکده علوم پزشکی تربت جام در این زمینه هیچگونه مشکلی ندارد.
دکتر افکاربا اشاره به اقدامات انجام شده ازطرف دانشکده بعد از اجرای طرح تحول سلامت در سطح شهرستان گفت :دربخش بوژگان با توجه به محرومیت های منطقه با کمک خیرین نیک اندیش توانسته ایم امکانات مناسبی برای مراکز خدمات جامع سلامت نیل شهر و احمد آباد تهیه نموده و راه اندازی نمائیم.
وی گفت: با رایزنیهای انجام شده با خیرین سلامت شهرستان در دو بیمارستان تربت جام خیرین بیمارستانی شروع به کار نموده اندو اماده همیاری شهروندان نیازمند هستند و انتظارداریم در بخشهای 5 گانه شهرستان نیز مجمع خیرین سلامت با جدیت بیشتری هماهنگ با دانشکده علوم پزشکی فعالیت نموده تا بتوانیم به مردم محروم و مستضعف کمک های لازم را ارائه نمائیم.
دکتر افکارراه اندازی دو پایگاه سلامت و دو پانسیون پزشک در شهرهای احمد آباد و نیلشهردر ابتدای سال جاری را از ثمرات اجرای طرح تحول سلامت دانست و گفت تا آذر سال 97 خانه بهداشت منصوریه نیز راه اندازی خواهد شد و درصورت تامین اعتبار مراحل پایانی احداث مرکز خدمات جامع سلامت دولت آباد نیز انجام خواهد شد.
در ادامه جلسه مشاور ریاست دانشکده در امور اجتماعی و معاون اجرایی معاونت بهداشت دانشکده به سوالات اعضا شورا پاسخ دادند.