برگزاری آزمون جذب نیرو در دانشکده علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی تربت جام

برگزاری آزمون جذب نیروی شرکتی / قراردادی در دانشکده علوم پزشکی تربت جام

سرپرست دانشکده علوم پزشکی تربت جام گفت : با تلاش و پیگیری مستمرکارشناسان حوزه مدیریت سرمایه انسانی و همچنین سایر حوزه های دانشکده آزمون جذب نیروی انسانی در رشته شغلهای مورد نیاز با کسب مجوزهای لازم از وزارت بهداشت ، درمان وآموزش پزشکی برگزار شد.

به گزارش وب دا تربت جام ، محمد افکار ضمن بیان این نکته افزود : نتایج نهایی آزمون مذکور و اسامی پذیرفته شدگان اصلی آن درنیمه دوم شهریور ماه 1397اعلام و در سایت رسمی دانشکده به نشانی  www.trjums.ac.ir  قرار خواهد گرفت.

همچنین مدیرسرمایه انسانی دانشکده علوم پزشکی تربت جام با اشاره به جذب نیروی قراردادی/ شرکتی از طریق آزمون در مشاغل مختلف مورد نیاز دانشکده خاطر نشان نمود: از میان 151 نفر شرکت کننده در آزمون مرداد ماه 97، پس ازانجام فرآیندهای لازم، از جمله بررسی مدارک و مستندات پذیرفته شدگان اولیه و انجام مصاحبه در رشته های شغلی حسابداری ، فناوری اطلاعات و کمک پرستار، اسامی و مشخصات تعداد 20 نفر به عنوان پذیرفته شده اصلی اعلام خواهد گردید.

مریم زاهـدی ضمن اشاره به این موضوع که علیرغم نیاز شدید دانشکده به جذب پزشک عمومی در مجموعه دانشکده ، هیچ متقاضی در این رشته ثبت نام نکرده، گفت : با شروع بکار نیروهای پذیرفته شده در آزمون مردادماه 97 بخشی از کمبود نیروی انسانی دانشکده در حوزه های مختلف جبران می شود و با همت تمامی همکاران ، خدمت رسانی به منطقه محروم و شریف این شهرستان با کیفیت مطلوب تری همراه خواهد شد.

آخرین مطالب