مرکز خدمات جامع سلامت بیماران خاص در تربت جام مورد بهره برداری قرارگرفت

همزمان با 83دانشگاه علوم پزشکی کشور

مرکز خدمات جامع سلامت بیماران خاص در تربت جام مورد بهره برداری قرارگرفت

همزمان همزمان با 83دانشگاه علوم پزشکی کشور مرکزخدمات جامع بیماران خاص با حضور فرماندار ، نماینده مجلس و مسئولان اجرایی باصرف هزینه تقریبی 5 میلیارد ریال بازیر بنای ۲۵۰ مترمربع دربیمارستان سجادیه تربت جام مورد بهره برداری قرار گرفت .

سرپرست دانشکده علوم پزشکی گفت :با افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت بیماران خاص در تربت جام این مرکز به ۱۴۸ بیمار خاص (تالاسمی ،هموفیلی،موکوپلی ساکاریدوز،ای بی،ام اس و دیالیزی ) خدمات می دهد که ببشتر این بیماران قبلا جهت مداوا به مرکز استان مراجعه داشتند.

وی با تشکرو قدردانی از خیرین ادامه داد:این مرکز با حمایتهای مادی ومعنوی خیرین شهرستان تربت جام احداث ومورد بهره برداری قرار گرفته است.
محمد افکار خدمات ارائه شده در این مرکز را شامل داروخانه ،آزمایشگاه، کلینیک دندانپزشکی، و تخصص های گوارش، عفونی، قلب و عروق، برشمرد.