پیام تبریک سرپرست دانشکده علوم پزشکی تربت جام به مناسبت روز حسابدار

وبدا؛ رئیس دانشکده علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی تربت جام  فرا رسيدن هفته حسابدار را به همه همکاران در اين حرفه بويژه کليه همکاران تلاشگر حسابداري در عرصه سلامت صميمانه تبريک عرض نمود.
به گزارش وبدا؛ دکترمحمد افکار  افزود: فرا رسیدن ۱۵ آذرماه روز حسابدار فرصتی است برای تاکید بر حساسيت خدمات حسابداران و تاثيرگذاري آن در تصميم گيري ها و سياست گذاري ها و برنامه ريزي هاي  يک سازمان لذا ضمن تبريک اين روز، براي پرسنل خدوم حسابداري آرزوي سلامتي و توفيق روز افزون مي نمائيم.
وی اظهار داشت: پرسنل خدوم حسابداری در مجموعه دانشکده  علوم پزشکی ضمن برخورداری از دانش حرفه ای و تخصص لازم بعنوان ارائه دهندگان خدمات حوزه سلامت به مردم خدمت مي نمايند.
افکار  با اشاره به اهمیت شفاف‌سازی، ارائه اطلاعات درست، مبارزه با فساد، جلوگیری از سوءاستفاده‌هاي مالي در ارائه هرچه بهتر خدمات افزود: اميد است اين خدمات گسترده٬ بيش از پيش مورد توجه همه‌ي دست‌اندرکاران بخش سلامت مالي در عرصه‌هاي اجرا٬ تصميم‌گيري و سياستگذاري قرار گيرد.
گفتنی است، پانزدهم آذر ماه از سوی انجمن حسابداران خبره ایران٬ جامعه حسابداران رسمی، انجمن حسابداری ايران، انجمن مديران مالي و سازمان حسابرسي بنام روز حسابدار نامگذاري شده است.