پیام تبریک روز دانشجو از طرف سرپرست دانشکده علوم پزشکی تربت جام

[دكتر محمدافكار  رئيس دانشكده علوم پزشكي تربت جام در پیامی سالگرد حماسه 16 آذر را به جامعه علمی و دانشگاهی کشور به‌ویژه دانشجویان دانشكده علوم پزشكي تربت جام تبریک گفت.
متن پیام وی به شرح زیر است:
"بسمه‌تعالی
شصت‌وپنج سال پیش جوانان دانشجوی این مرزوبوم با تشخیص بهنگام خود و انجام رسالت خطیر دانشجویی در مقابل زیاده‌خواهی استکبار جهانی قیام کردند و با تقدیم خون خود نقطه عطفی در تاریخ کشور رقم زدند.
امروز، نعمت بزرگ استقلال و آزادی و امنیت پایدار کشورمان مرهون مجاهدت، فداکاری و خون پاک سه شهید دانشجویی است که با نثار جان خود پیام‌آور آزادی‌خواهی و عزت دانشجوی ایرانی شدند و نهال پر خیروبرکت انقلاب اسلامی را آبیاری کردند.
نام‌گذاری این روزبه نام مقدس دانشجو، تأکیدی بر نقش بی‌مانند مجاهدت درراه کسب علم و دانش، در کنار تقویت ایمان دینی و بصیرت سیاسی، درراه پیشرفت مادی و معنوی کشور است.
این‌جانب با گرامیداشت 16 آذرماه و تبریک روز دانشجو به‌تمامی دانشجویان سراسر کشور به‌ویژه دانشجویان و فرهیختگان دانشكده علوم پزشكي تربت جام ، توفیقات روزافزون شما عزیزان را در امور فردی، اجتماعی، فعالیت‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی آرزومندم.
دکتر محمدافكار
رییس دانشكده علوم پزشكي تربت جام