پلاک کوبی املاک اهدایی دانشکده علوم پزشکی تربت جام

"پلاک کوبی املاک و اموال اهدایی دانشکده علوم پزشکی تربت جام"

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی تربت جام (وبدا) ، تعدادی از املاک و اموال دانشکده علوم پزشکی تربت جام پلاک کوبی شد.
دبیر مشارکتهای اجتماعی دانشکده علوم پزشکی تربت جام در این خصوص گفت: با توجه به دستورالعمل پلاک کوبی اموال و املاک اهدایی خیرین ، از ابتدای سال جاری تا کنون نسبت به پلاک کوبی تعدادی از زمینهای اهدائی از طرف خیرین اقدام لازم صورت گرفته است.
جلیل خانلری افزود: به منظور تکریم جایگاه خیرین و فرهنگ سازی اقدامات صورت گرفته توسط خیرین تصمیم گرفته شد که نسبت به پلاک کوبی اقدام شود.
خانلری هدف از انجام این کار را ایجاد انگیزه بیشتر در خیرین و  واقفین و افزایش کمی و کیفی مشارکت آنها دانست و افزود: برای کلیه اموال اهدائی به دانشکده باید فرآیند ثبت  طبق آئین نامه اموال دولتی انجام شود و این پلاک کوبی با فرمت یکسان برای کل کشور در قالب یک دفتر کل و سامانه واحد در حوزه اجتماعی دانشکده ثبت و نگهداری می شود.

شایان ذکر است این املاک در روستاهای :محمدآباد ،سمیع آباد ، رباط سمنگان ، میش مست، اسماعیل آباد(خان) ،میخک می باشد.