کاهش 25 درصدی مرگ ومیر در صورت اجرای سند بیماریهای غیر واگیر

معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی تربت جام خبر داد :

"کاهش 25 درصدی مرگ ومیر بر اثر بیماریهای غیر واگیر در صورت اجرای سند ملی و استانی بیماریهای غیر واگیر."

به گزارش وب دا تربت جا م، در جلسه تبیین "سند استانی بیماریهای غیر واگیر " که در محل ستاد فرماندهی نیروی انتظامی برگزار شد ، معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی تربت جام گفت : بیماریهای غیر واگیر در سطح جهان در حال حاضر حدود 71 % از کل مرگ ومیرها را به خود اختصاص داده اند و سازمان بهداشت جهانی راه حل کنترل این اپیدمی جهانی را ، شناسایی و پیشگیری از عوامل خطر این بیماریها می داند.

محمد رحیمیان ضمن اشاره به این موضوع که ، بیماریهای غیر واگیر به عنوان بیماریهای مزمن شناخته می شوند وقابل انتقال بین فردی ندارند افزود : چهار نوع اصلی بیماریها ی غیر واگیر عبارتند از : بیماریهای قلبی وعروقی ، سرطانها ، بیماریهای مزمن تنفسی ، و دیابت

رئیس مرکز بهداشت تربت جام ادامه داد: طبق دستورالعمل های وزارتی و کمیته برنامه ریزی بیماریهای غیر واگیر ، سند ملی بیماریهای غیر واگیر تدوین و برای اجرا به صورت استانی و دانشگاهی ابلاغ شده است و کلیه دانشگاههای علوم پزشکی موظف شده اند ، سند استانی بیماریهای غیر واگیر را تنظیم و اجرا نمائند.بر همین اساس ، دانشکده علوم پزشکی تربت جام در قالب قطب 9 کشوری همراه دانشگاه های دیگر استان ، نسبت به تدوین سند استانی اقدام نموده است.

وی گفت : این سند کاهش 25 درصد میزان مرگ ومیر زودرس ناشی از بیماریهای غیر واگیر در سنین بین 30 تا 70 سال را طی یک دهه آینده در برنامه ها و اولویتهای خود قرار داده است.