فرماندار تربت جام در ششمین کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان گفت : مدیران بایستی سلامت جامعه را ارتقا و مخاطره‌ها را کاهش دهند

فرماندار شهرستان‎ تربت‌جام در ششمین کارگروه سلامت وامنیت غذایی گفت :

مدیران بابستی سلامت جامعه را ارتقا و مخاطره‌ها را کاهش دهند

وبدا تربت جام :فرماندارتربت جام در کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی گفت: اگر به امنیت و سلامت جامعه کمتر توجه کنیم آسیب‌های آن تمام حوزه‌ها را در بر می‌گیرد و تبدیل به بحران و سپس تهدید خواهد شد.

مرتضی حمیدی افزود: دشمنان تلاش می‌کنند تهدیدها را به سمت و سوی دیگری بکشانند اما به دلیل اینکه پایه‌های نظام محکم و مستحکم است تاکنون نتوانسته‌اند تهدیدها را به سمت براندازی هدایت کنند اگرچه این هدف را دارند و کتمان هم نمی‌کنند اما نخواهند نتوانست به اهداف خود برسند.

وی با تاکید بر امنیت سلامت جامعه تصریح کرد: اگر به حوزه سلامت نپردازیم می‌تواند تبدیل به بحران و تهدید شود و برخی بیماری‌ها بویژه واگیردار می‌توانند مسئله‌ساز شوند.

وی خاطرنشان کرد:باید توجه داشت که چنانچه به دلیل کوتاهی ما بیماری اتفاق بیفتد مسئولیتش شرعا و قانونا برعهده ما است.

حمیدی متذکر شد: با مصوبات و تصمیمات صحیح در کارگروه سلامت و امنیت غذایی می‌بایست شاخص‌های سلامت رادر جامعه ارتقا و آنچه بعنوان مخاطره و دغدغه‌های سلامت مطرح است را کاهش دهیم.

وی درباره ورزش‌های همگانی اظهار کرد: اطلاع‌رسانی برنامه‌های ورزش‌های همگانی همانند پیاده‌روی خانوادگی می‌بایست تقویت شود تا سلامت و نشاط جامعه ارتقا یابد.

حمیدی درباره جشنواره ملی مجمع سلامت شهرستان گفت: تمامی ادارات موظف هستند همکاری کامل را در این زمینه‌ بادانشکده علوم پزشکی داشته باشند.