انجام معاینات غربالگری بیماریهای غیر واگیر از طرف معاونت درمان دانشکده

به گزارش وب دا تربت جام ، طرح غربالگری بیماریهای غیر واگیر به مدت 5 روز در شهر تربت جام انجام شد.
رئیس بیمارستان سجادیه تربت جام گفت : طرح غربالگری پرفشاری خون و چاقی در سطح شهر تربت جام از تاریخ 97/10/23 لغایت 97/10/26 به مدت پنج روز در محل درمانگاه بیمارستان سجادیه و کلینیک ویژه رسول اکرم (ص) انجام شد.
دکتر سپهری هدف از اجرای این طرح را شناسایی افراد دارای فشار خون بالا ( pb=140/90) و BMI کمتر از 25  دانست و گفت : پس از شناسایی، این افراد به متخصص قلب و یا کارشناس تغذیه حاضر در کلینیک و یا بیمارستان سجادیه ارجاع شدند. همچنین به تمام افراد شرکت کننده در طرح پمفلتهای اموزشی سبک زندگی سالم و راههای جلوگیری از بیماریهای غیر واگیر داده شد.
علی سپهری تعداد افراد غربالگری شده را بیش از600 نفر ذکر کرد که از این تعداد تقریبا 30 در صد برای مشاوره های تخصصی ارجاع شدند.