توزیع بیش از 2000 سبد غذایی ویژه مادران بارداراز ابتدای سال 97 در تربت جام

رییس مرکز بهداشت تربت جام  گفت: با همکاری بنیاد علوی کار توزیع سبد غذایی ویژه مادران بارداردر شهرستانهای تربت جام و صالح آباد از سال 1388 آغاز شده است .

به گزارش وبدا، محمد رحیمیان در خصوص چگونگی توزیع این سبدها در روستاها افزود:با توجه به اطلاعاتی که از همکاران شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت و خانه ها ی بهداشت کسب می شود و با هماهنگی با دهیاران روستا ها ، کار شناسایی ماداران باردار واجد شرایط  جهت توزیع سبد انجام می شود.

رحیمیان اولویتهای انتخاب مادران باردار را وضعیت اقتصادی نامناسب،BMIپایین ، وزن گیری نامناسب در دوران بارداری،کم خونی ، دوقلویی زایی و ...  دانست و اضافه کرد : طرح توزیع سبدهای غذایی با همکاری بنیاد علوی از سال 1388 در شهرستانهای تربت جام و صالح آباد با توزیع 150 سبد آغاز شده است که در حال حاضر با پیشنهاد دانشکده علوم پزشکی تربت جام که مورد موافقت بنیاد قرار گرفت تا 500 بسته غذایی در هر مرحله افزایش پیدا کرده است.

معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی تربت جام اضافه کرد: مادران باردار در صورت داشتن شرایط بعد از سن بيست هفتگي بارداري معرفی و سه دوره در زمان بارداري و تا شش ماه بعد از زايمان سبد دریافت می کنند.

وی خاطرنشان کرد: ازابتدای سال جاری 4  مرحله سبدغذایی توزیع شده است که تا پایان سال حداقل یک نوبت دیگر نیز توزیع خواهد شد.