معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: از اول تیرماه پرونده الکترونیک سلامت در سطح یک خدمات و برای پزشکان عمومی اجرایی می شود

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: بر اساس برنامه هاي وزارت بهداشت، از اول تیرماه پرونده الکترونیک سلامت در سطح یک خدمات و برای پزشکان عمومی اجرایی می شود، در سطح دو برنامه نیز تشخیص بیماری، نوع تجویز و تعیین تکلیف بیماران باید مشخص و مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش وبدا، دکتر علیرضا رييسي، در سفر به مشهد، در نشست مشترک با رييس و معاونین بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت: وجود هماهنگی مطلوب میان معاونت های درمان و بهداشت و ایجاد اقدامات تیمی مناسب، اجرای برنامه پرونده الکترونیک به عنوان سطح یک نظام ارجاع و  توانمندی فناوری اطلاعات، از قابلیت های خوب دانشگاه علوم پزشکی مشهد است؛ در این راستا، سطح دو و سه برنامه نظام ارجاع به طور قطع قابلیت اجرای کامل در این دانشگاه را دارد.

وی، داشتن پرونده الکترونیک کارآمد را اولویت و زمینه اجرای مناسب برنامه نظام ارجاع و پزشک خانواده برشمرد و تصریح کرد: در قالب این پرونده می توان با ایجاد راهنماهاي باليني، برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع را اجرایی كرد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه تکریم و رضایت مندی گیرندگان و ارائه دهندگان خدمت باید در برنامه نظام ارجاع مورد توجه قرار گیرد، اظهار کرد: در این راستا باید ضمن ایجاد سیستم نوبت دهی مناسب در مراکز درمانی، نتایج این برنامه برای مردم و ارائه دهندگان خدمت قابل لمس باشد.

دکتر رییسی ضمن اشاره به اقدامات انجام شده در راستای تکریم ارباب رجوع در دانشگاه علوم پزشکی در حوزه سیستم نوبت دهی و در نظر گرفتن بخش های پاسخگویی برای ارجاع شدگان، گفت: همچنين، می توان با راه اندازی سامانه پیامکی، به گیرندگان خدمت زمان مراجعه و نوبت شان را اطلاع رسانی كرد.

وی با تاکید بر استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در اجرای برنامه نظام ارجاع، خاطر نشان کرد: می توان ضمن جلوگیری از ایجاد محدودیت برای گیرندگان خدمت و افزایش رضایت مندی آنها، از ازدحام و افزایش بار مراجعه بیماران به مراکز دولتی نیز پیشگیری كرد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، با بیان اینکه بر اساس برنامه هاي وزارت بهداشت، از اول تیرماه پرونده الکترونیک سلامت در سطح یک خدمات و برای پزشکان عمومی اجرایی می شود، افزود: در سطح دو برنامه نیز تشخیص بیماری، نوع تجویز و تعیین تکلیف بیماران باید مشخص و مورد توجه قرار گیرد.

دکتر رييسي، اجرای کامل نظام ارجاع در سه سطح در بخش های خصوصی و دولتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد را گام مهمی برشمرد که به طور حتم با توجه به ظرفیت های این دانشگاه قابل اجرا خواهد شد.