با هدف ارتقای سلامت شهروندان

نظارت مستمر بر واحدهای تولیدی مواد غذایی در تربت جام

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۵:۵۱ کد : ۴۶۳۴ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۱۰۱۲
 کارشناسان مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی تربت جام در راستای حفظ و ارتقای سلامت شهروندان، از واحدهای تولیدی مواد غذایی سطح شهرستان بازدید میدانی به عمل آوردند
نظارت مستمر بر واحدهای تولیدی مواد غذایی در تربت جام

نظارت مستمر بر واحدهای تولیدی مواد غذایی در تربت جام با هدف ارتقای سلامت شهروندان

 کارشناسان مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی تربت جام در راستای حفظ و ارتقای سلامت شهروندان، از واحدهای تولیدی مواد غذایی سطح شهرستان بازدید میدانی به عمل آوردند.


به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی تربت جام، در راستای اجرای برنامه های نظارتی بر تولید و عرضه مواد غذایی سالم، کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی تربت جام با حضور در واحدهای تولیدی مواد غذایی سطح شهرستان، از مراحل مختلف تولید، فرآوری، انبارداری و عرضه این محصولات بازدید به عمل آوردند.

در این بازدیدها، کارشناسان با بررسی اسناد و مدارک مربوطه، از جمله پروانه های بهداشتی تولید، برچسب گذاری محصولات، تاریخ انقضا و شرایط نگهداری مواد غذایی، به ارزیابی تطابق فعالیت این واحدها با ضوابط و مقررات بهداشتی پرداختند. 

دکتر عبدالرحمانی، مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی تربت جام، در این خصوص اظهار داشت: "این بازدیدها به طور مستمر و با هدف ارتقای سلامت و حفظ بهداشت مواد غذایی انجام می شود و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، با متخلفان برابر قانون برخورد خواهد شد."

وی همچنین از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در زمینه تولید و عرضه مواد غذایی، مراتب را از طریق سامانه 190 به اطلاع کارشناسان معاونت غذا و دارو برسانند.

#پیام_سلامت_جام
#وبدا_رسانه_سلامت

روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی تربت جام

آخرین ویرایش۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

نظر شما :