گزارشی از اقدامات معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی تربت جام
تشدید نظارت بر واحدهای تولیدی، توزیعی و عرضه در اردیبهشت ماه
تشدید نظارت بر واحدهای تولیدی، توزیعی و عرضه در اردیبهشت ماه: گزارشی از اقدامات معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی تربت جام
وبدا جام – معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی تربت جام در راستای حفظ و ارتقای سلامت جامعه، در اردیبهشت ماه سال جاری، اقدامات نظارتی گستردهای را بر واحدهای تولیدی، توزیعی و عرضه تحت پوشش خود انجام داد.
حاصل تلاش بیوقفه بازرسان معاونت غذا و دارو
در این راستا، بازرسان معاونت غذا و دارو با انجام 67 مورد بازدید از واحدهای تولیدی، 69 مورد بازدید از سطح عرضه فرآوردههای آرایشی و بهداشتی، 21 مورد بازدید از واحدهای دارای شناسه نظارت کارگاهی، 15 مورد بازدید از انبار و مراکز پخش مواد غذایی، 4 مورد بازدید در ساعات عصر و شب و روزهای تعطیل و 10 مورد بازدید GMP، بر حسن عملکرد این واحدها نظارت نمودند.
علاوه بر این، در راستای ارتقای کیفیت و سلامت محصولات، 219 مورد نمونهبرداری از محصولات تولیدی، توزیعی و عرضه شده انجام شد. همچنین، 76 مورد بازدید از مشاغل خانگی فعال در حوزه مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی به منظور بررسی شرایط بهداشتی و صدور مجوز به عمل آمد.
دکتر عبدالرحمانی، معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی تربت جام، در تشریح این اقدامات اظهار داشت: "معاونت غذا و دارو با جدیت تمام در جهت حفظ و ارتقای سلامت جامعه تلاش میکند و در این راستا، نظارت مستمر بر واحدهای تولیدی، توزیعی و عرضه را در دستور کار خود قرار داده است."
وی افزود: "بازدیدهای دورهای و سرزده از این واحدها، به همراه نمونهبرداری از محصولات، نقش موثری در شناسایی و برخورد با متخلفان و تضمین سلامت و کیفیت محصولات غذایی و آرایشی و بهداشتی دارد."
تعهد به حفظ سلامت مردم، سرلوحه اقدامات معاونت غذا و دارو
دکتر عبدالرحمانی در پایان با تأکید بر تعهد این معاونت به حفظ سلامت مردم، از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، مراتب را از طریق سامانه 190به اطلاع کارشناسان معاونت غذا و دارو برسانند.
روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی تربت جام
نظر شما :