✳️ کارشناس معاونت غذا و دارو از واحد تولیدی شکر پنیر نصرآباد بازدید کرد.

۰۱ تیر ۱۴۰۳ | ۰۹:۳۰ کد : ۵۰۵۷ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۳۰
✳️ کارشناس معاونت غذا و دارو از واحد تولیدی شکر پنیر نصرآباد بازدید کرد.

 

وبدا جام - در راستای صدور مجوز شناسه نظارت کارگاهی، کارشناس معاونت غذا و دارو از واحد تولیدی شکر، پنیر واقع در نصرآباد بازدید میدانی به عمل آورد.
️در این بازدید، کارشناس مذکور ضمن بررسی وضعیت بهداشتی و فنی این واحد تولیدی، از قسمت‌های مختلف کارخانه از جمله بخش تولید، انبار و آزمایشگاه بازدید کرد.
️همچنین در این بازدید، نسبت به آموزش نکات بهداشتی و فنی لازم به متصدیان این واحد تولیدی اقدام شد.
️در نهایت، پس از بررسی‌های انجام شده، در صورت احراز شرایط لازم، مجوز شناسه نظارت کارگاهی برای این واحد تولیدی صادر خواهد شد.
️صدور مجوز شناسه نظارت کارگاهی، به معنای تایید بهداشتی و فنی بودن محصولات تولیدی این واحد و امکان عرضه آنها در سطح عرضه است.
️این اقدام در راستای حفظ سلامت جامعه و نظارت بر فعالیت واحدهای تولیدی مواد غذایی انجام می‌شود.

آخرین ویرایش۰۳ مرداد ۱۴۰۳

نظر شما :