دعوت از سرآشپز در آشپزخانه معاونت دانشجویی دانشکده علوم پزشکی تربت جام

دعوت از سرآشپز جهت راهنمایی در خصوص اصلاح منو غذایی دانشجویی

۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۰:۲۱ کد : ۴۱۷۳ اخبار
تعداد بازدید:۲۲
دعوت از سرآشپز جهت راهنمایی در خصوص اصلاح منو غذایی دانشجویی

 مدیریت آکادمی ژامک سرکار خانم دکتر فهیمی به همراه جناب آقای آرین احمدی ( سرآشپز)  با حضور در آشپزخانه معاونت دانشجویی ضمن بازدید از آشپزخانه، راهنمایی های ویژه در خصوص طبخ غذا و اصلاح منوغذایی  نمودند .
آنسه شبان خلف کارشناس تغذیه معاونت دانشجویی، این نوید را داد که با رعایت مواردی که توسط  آقای احمدی (سرآشپز برتر) مطرح شد شاهد بهبود طبخ غذا باشیم.

آخرین ویرایش۰۶ دی ۱۴۰۲