دعوت از سرآشپز در آشپزخانه معاونت دانشجویی دانشکده علوم پزشکی تربت جام

دعوت از سرآشپز جهت راهنمایی در خصوص اصلاح منو غذایی دانشجویی

۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۰:۲۱ کد : ۴۱۷۳ اخبار
تعداد بازدید:۱۴
دعوت از سرآشپز جهت راهنمایی در خصوص اصلاح منو غذایی دانشجویی

 مدیریت آکادمی ژامک سرکار خانم دکتر فهیمی به همراه جناب آقای آرین احمدی ( سرآشپز)  با حضور در آشپزخانه معاونت دانشجویی ضمن بازدید از آشپزخانه، راهنمایی های ویژه در خصوص طبخ غذا و اصلاح منوغذایی  نمودند .
آنسه شبان خلف کارشناس تغذیه معاونت دانشجویی، این نوید را داد که با رعایت مواردی که توسط  آقای احمدی (سرآشپز برتر) مطرح شد شاهد بهبود طبخ غذا باشیم.