حضور پرسنل اداره تغذیه دانشکده علوم پزشکی تربت جام در جشنواره دستپخت

جشنواره دستپخت ویژه سرآشپز، آشپز و کمک آشپز ادارات تغذیه دانشگاه های علوم پزشکی منطقه ۹ برگزار شد

۲۸ دی ۱۴۰۲ | ۰۷:۴۸ کد : ۴۳۶۱ اخبار
تعداد بازدید:۳۲
جشنواره دستپخت ویژه سرآشپز، آشپز و کمک آشپز ادارات تغذیه دانشگاه های علوم پزشکی منطقه ۹ برگزار شد

مرحله اول جشنواره دستپخت ویژه سرآشپز، آشپز و کمک آشپز ادارات تغذیه دانشگاه‌های علوم پزشکی منطقه ۹ کشور و به میزبانی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در روز پنجشنبه ۲۸ دی ماه ۱۴۰۲ در مجتمع شهدای سلامت برگزار گردید.

این جشنواره به منظور ایجاد انگیزه، نشاط، بهبود عملکرد و تکریم کارکنان آشپزخانه های دانشجویی (سرآشپز، آشپز و کمک آشپز) از سمت معاونت دانشجویی محترم وزارتخانه در نظر گرفته شده بود. 
 

در این جشنواره تمامی شرکت کنندگان با مواد اولیه یکسان و در مدت زمان تعیین شده به پخت منوی مشخص پرداختند و درپایان توسط داورهای اعزامی وزارتخانه به تمامی تیم ها ، امتیازاتی تعلق گرفت. 

گفتنی است این مرحله ۷۲ امتیاز داشت و ۲۸ امتیاز پایانی طی بازدید حضوری داوران وزارتی به ادارات تغذیه دانشگاه‌ها تعلق خواهد گرفت.

آخرین ویرایش۱۱ بهمن ۱۴۰۲