گفتگو با کارشناس سلامت و روان دانشکده در روز جهانی مشاور

۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۳:۵۷ کد : ۱۷۵۱ اخبار معاونت
تعداد بازدید:۱۰۹
در روز جهانی روانشناس و مشاور،مصاحبه ای با آقای علیرضا هراتی،روانشناس دانشجویی معاونت آموزشی انجام شد.
گفتگو با کارشناس سلامت و روان دانشکده در روز جهانی مشاور

ممنون می‌شوم در ابتدا خودتان را برای مخاطبین معرفی کنید

 

_بنده علیرضا هراتی روانشناس دانشجویی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی تربت جام هستم که از مورخه ۱۴۰۰/۸/۸ در اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویی این دانشکده مشغول به فعالیت شده‌ام که البته قبلاً از تاریخ ۱۳۹۵/۳/۱ در مراکز بهداشتی به عنوان کارشناس سلامت روان مشغول به فعالیت بودم.

 

 

 لطفا درمورد علم روانشناسی و مشاوره توضیحاتی ارائه بفرمایید

 

_روانشناسی به شیوه‌های مختلف به مراجعین کمک رسانی می‌کند. انواع روانشناسی بستگی به تخصص روانشناس و علت مراجعه فرد دارد و هر کدام کارایی خاص خودشان را دارند.

با نگاهی دقیق به شرایط مراجعان، می‌توانیم از هر یک از انواع روش‌های روانشناسی استفاده کنیم تا بهترین نتیجه برایمان رقم بخورد که مشاوره ازدواج، خانواده، شغلی، تحصیلی و روان‌درمانی فردی قسمتی از مجموع فعالیت‌های یک روانشناس است.

 

از دانشجویان فعال در کانون همتایاران و همچنین از فعالیت‌های انجام شده توسط اداره مرکز مشاوره برایمان بگویید.

 

_کانون همتایاران سلامت روان یک کانون دانشجویی فعال که هدفش ارتقا سطح سلامت روان و افزایش دانش روانشناختی و کمک به دانشجویان هم دسته برای بهبود وضعیت روحی و مشکلت تحصیلی‌شان است که این را به روش‌ها و برنامه‌های مختلفی انجام می‌دهند. مثلا یکی از برنامه‌ها انجام شده نمایش و تحلیل فیلم انیمیشن روح با مفاهیم روانشناسی بود که با استقبال دانشجویان هم همراه بود.

این نشان می‌دهد که سینما یکی از جذابترین و راحت ترین راه‌ها برای درک مفاهیم روانشناسی است. از طرفی دانشجویان کانون همتایاران با تهیه پمفلت، بروشور، برگزاری مسابقات کتابخوانی، سیر کتاب، تحلیل فیلم و برپایی ایستگاه سلامت روان در ادامه مسیر ارتقاء سطح سلامت روان سایر هم دانشگاهی ها شون قدم بر می‌دارند.

 

 

انتظارات شما از دانشجویان چیست و چه توصیه‌های برای ایشان دارید؟

 

_یکی از انتظارات که البته طبق تجربیاتم از دانشجویان عزیز دارم این هست که در صورت بروز ناراحتی‌های روحی یا افت تحصیلی و سایر زمینه های مرتبط با روانشناسی، برای بهبود سلامت ذهنی خود روند جلسات مشاوره را دنبال کنند و اینکه بدونیم روش یکتایی برای همه افراد وجود ندارد و مسیر مشاوره به اندازۀ افرادی که قدم در این راه می‌گذارند متنوع است. در آخر ما در بسیاری از مواقع به تنهایی از پس مسایل روحیمان بر نمی‌آیم و نیاز به یک همراه برای بهبود وضعیت روحی خودمان داریم و چه بهتر که آن فرد رازدارمان باشد و در این زمینه تحصیلات لازم را گذرانده باش.


نظر شما :