برگزاری نشست بصیرتی پرسش و پاسخ در خصوص مسائل سیاسی و اجتماعی در تربت جام
رئیس دانشکده در نشست بصیرتی پرسش و پاسخ در خصوص مسائل سیاسی و اجتماعی گفت: نقش هدایت اساتید دانشگاه ها بسیار موثر است ،هدایت واقعی وقتی صورت می گیرد که با بصیرت و آگاهی کامل و در مقام عمل به منصه ظهور برسد،اساتید باید مجری واقعی باشند تا در دانشجویان تاثیر گذار باشند.
دکتر محمد محمدی گفت:هر جا سخن از افراد حرفه مند باشد سراغ مصداق آن یعنی اساتید،پزشکان معلمان و.. می رویم این افراد در راستای خدمت به مردم و منافع جامعه ترجیح داده اند تعهد ، عدالت ،نوع دوستی وظیفه شناسی ، رشد و تعالی را در نظر بگیرند.
وی افزود:همه این خصوصیات به صورت یکپارچه و هماهنگ در فرهنگ بسیجی دیده شده است و کرامت و عزت را بر جسته تر می کند کرامت انسانی شأن و جایگاه بسیج را ارتقاء می دهد.
امام جمعه تربتجام گفت:در مورد برگزاری کرسی های آزاد اندیشی یا به صورت شعار گونه با آن مواجه شدهایم یا جلسات گرفته شده صحبتهای روتین مطرح شده و اجازه ندادیم یا نخواستیم یا مصلحت اندیشی کردیم که باب گفتگو و تضارب آرا چند سالی است در دانشگاه ها متوقف شده است.
حجت الاسلام والمسلمین حسین اسلامی در جمع اساتید دانشگاههای شهرستان گفت:طبق آیات شریف قرآن بهترین بندگان خدا آزاداندیشان هستند و در ۳۰۰ آیه قرآن دعوت به گفتگو و تامل شده است و یکی از کم کاری های متولیان و نهادهای فرهنگی
عدم توجه و جدیت به برگزاری کرسی های آزاد اندیشی می باشد .
وی افزود: یکی از خطرات حال حاضر ایجاد مرزبندی و بیاعتمادی در دانشگاهها است که باب گفتگو را بعضا مسدود کرده است.
امام جمعه تربت جام سوال اصلی ذهن جوانان را که در فضای حقیقی و مجازی مطرح میشود، مساله حجاب و عفاف و یا پوشش زنان دانست و گفت: این سوال را میتوان از جنبههای مختلف حقوقی و قانونی پاسخ داد به لحاظ حقوقی اگر سوال شود که چرا حجاب در جمهوری اسلامی ایران اجباری است، بنده پاسخی به این سوال ندارم، زیرا اصل سوال را اشتباه میدانم؛ اصل سوال بحث اجبار نیست، بلکه الزام به اجرای قانون است، زیرا در زندگی اجتماعی رعایت قوانین بسیار مهم است و طبعا در دل هر قانونی بحث الزام مطرح است. در نتیجه اصل این سوال اشتباه است و بحث اجبار مطرح نیست و الزام مطرح هست که البته امری منطقی است.
حجتالاسلام والمسلمین حسین اسلامی بیان کرد:پوشش و حجاب دارای ۲ جنبه فردی و اجتماعی است طبعا در جنبه فردی وضع قانون بیمعنا است و موضوعیتی ندارد، اما به لحاظ اجتماعی میتوان قانون وضع کرد و هیچ کشوری در دنیا وجود ندارد که در باب پوشش قانون نداشته باشد ،حجاب مبتنی بر ارزشهای بومی و ایرانی، ارزشهای اسلامی و مباحث عقلانی و فطری است.
وی تصریح کرد:تقابل غرب با ایران اسلامی بحث پوشش زن نیست، بحث تقابل دو تمدن است که تمدن غرب سالیان دراز در اندیشه مردمان خود این را مطرح کرده بود که دین نمیتواند پاسخگوی نیازهای شخصی و اجتماعی افراد باشد، در حالیکه نظام اسلامی ایران دقیقا نقطه مقابل این را مطرح کرده و زن مسلمان روز به روز در حال پیشرفت میباشد.
در ادامه جلسه، اساتید به بیان دیدگاههای مختلف خود در زمینههای مختلف جامعه پرداختند.
نظر شما :