بازدید مسئولین دانشکده علوم پزشکی تربت جام از کارخانه کوثر به چین سامین و اعلام نتایج مثبت بازرسی‌ها

بازدید از کارخانه کوثر به چین سامین

۲۹ دی ۱۴۰۳ | ۰۹:۵۵ کد : ۵۹۷۸ اخبار
تعداد بازدید:۲۴
بازدید از کارخانه کوثر به چین سامین

در بازدید اخیر آقای دکتر محمدی، رئیس دانشکده علوم پزشکی تربت جام به همراه هیئت همراه از کارخانه صنعتی کوثر به چین سامین واحد تولیدی کمپوت و کنسرو مانیلو، این واحد تولیدی با دارا بودن ۱۴ پروانه ساخت ، موفق به کسب گرید A در سال ۱۴۰۳ شد.
این دستاورد بزرگ که حاصل تلاش‌های مستمر مدیرعامل کارخانه و تیم متخصص ایشان می‌باشد، نشان از تعهد این مجموعه به تولید محصولات باکیفیت و سالم دارد. با توجه به نتایج آزمایشات و بازرسی‌های انجام شده توسط کارشناسان غذا و دارو، کارخانه کوثر به چین سامین با حضور فعال کارشناسان معاونت غذا و دارو در کارخانه و ابلاغ استانداردهای لازم داری محصولاتی در سطح کیفی بسیار بالا می باشد. این ارتقای سطح کیفی تولیدات، گامی مهم در جهت تامین سلامت و امنیت غذایی مصرف‌کنندگان منطقه محسوب می‌شود و نشان از رشد و توسعه صنعت غذایی در این منطقه دارد.
در این بازدید، دکتر محمدی ضمن تبریک این موفقیت بزرگ به مدیرعامل و کارکنان کارخانه کوثر به چین سامین، از تلاش‌های این شرکت در ارتقای سطح سلامت مواد غذایی تولید شده تقدیر و تشکر نمودند.
خانم دکتر عبدالرحمانی، معاون غذا و دارو دانشکده نیز بر اهمیت ارتقای کیفیت محصولات غذایی و نقش کارخانه کوثر به چین در این زمینه تاکید کردند.
کارخانه کوثر به چین سامین (مانیلو) با این دستاورد ارزشمند، گام بلندی در راستای تحقق اهداف خود در تولید محصولات باکیفیت و استانداردهای جهانی برداشته است.

کلیدواژه‌ها: کوثر به چین سامین کمپوت و کنسرو مانیلو سلامت و امنیت غذایی معاونت غذا و دارو تربت جام


نظر شما :