دکتر محمدی، رئیس دانشکده علوم پزشکی تربت جام، به همراه خانم دکتر عبدالرحمانی، مدیر غذا و دارو، و تیم همراه از جمله مهندس مرید احمدی، مدیرعامل کارخانه آفرین جام، و خانمها مهندس سراج احمدی و مهندس نصرالهی، کارشناسان غذا و دارو، از کارخانه آفرین جام بازدید کردند.
این کارخانه که به عنوان یکی از نمونههای موفق در رعایت اصول بهداشتی و سلامت محصولات غذایی در شهرستان تربت جام شناخته میشود، تولیدکننده انواع محصولات لبنی مانند شیر، ماست، پنیر و خامه است. آفرین جام با 14 پروانه تولید محصولات غذایی و کسب گرید یک از دانشکده علوم پزشکی تربت جام در سال جاری، نشان داده است که به جدیت به استانداردهای بهداشتی و سلامت محصولات خود پایبند است.
در جریان این بازدید، کارشناسان از روند تولید، رعایت اصول بهداشتی در فرآیند تولید و انطباق با استانداردهای ملی و بینالمللی اطمینان حاصل کردند. مدیران و مسئولان کارخانه نیز گزارشهای مفصلی در خصوص بهبود کیفیت محصولات و برنامههای آینده خود ارائه دادند.
این بازدید نشاندهنده اهتمام جدی مسئولان شهرستان در زمینه سلامت و بهداشت عمومی و ارتقاء کیفیت محصولات غذایی تولیدی در سطح شهرستان تربت جام است.
نظر شما :