پروانه ثبت منبع
اقدامات و نکات لازم:
۱- پروانه ثبت منبع جایگزین پروانه بهره برداری بهداشت می باشد.
۲- ثبت نام مدیرعامل و مسئول فنی در سایت TTAC قسمت عضویت (سامانه اشخاص حقیقی و حقوقی) و تکمیل و تایید اطلاعات الزامی می باشد.
۳- مسئول فنی باید احراز صلاحیت نهایی شده باشد و از طریق کارتابل مدیرعامل کارت فعالیت دریافت نموده باشد.
۴- واحد تولیدی باید از طریق کارتابل مدیرعامل به طور دقیق اطلاعات پروفایل و اطلاعات شعب و بخصوص جانمایی روی نقشه را تکمیل نموده باشد در غیر این صورت امکان ثبت منبع و بررسی وجود ندارد.
۵- کلیه واحدهایی که دارای پروانه بهره برداری بهداشت می باشند یا جدیداً درخواست پروانه دارند باید از این طریق اقدام نمایند و نیازی به اخذ پروانه بهره برداری بهداشت نیست.
۶- واحدهای تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی (صنعتی و کارگاهی)، پلیمری، مقوا، سموم و ضدعفونی کننده و وسایل کودک، انبارهای مواد غذایی، پخش های مواد غذایی و کیترینگ ها از طریق ثبت منبع غذایی اقدام نمایند.
۷- واحدهای تولیدی مواد آرایشی و بهداشتی و سلولزی (صنعتی و کارگاهی) انبارها وپخش آرایشی از طریق ثبت منبع آرایشی اقدام نمایند
۸- جهت ورود از طریق سایت TTAC و گزینه IRC اقدام شود.
۹- نام کاربری و رمز عبور ورود به سامانه همان رمز کاری مسئول فنی می باشد که از طریق تلفن همراه به صورت پیامک دریافت شده است.
۱۰- با رمز شخصی کارتابل مسئول فنی و مدیرعامل که از طریق گزینه عضویت وارد سامانه TTAC می شود امکان ثبت منبع وجود ندارد.
۱۱- در صورت عدم دسترسی به رمز کاری ابتدا نام کاربری کاری خود را در قسمت فعالیت ها در کارتابل مسئول فنی یا پروانه ها در اطلاعات شعب کارتابل مدیرعامل اخذ و سپس در گزینه IRC رمز آن را بازیابی نمایید.
۱۲- هنگام ورود رمز و نام کاربری دقت نمایید در سیستم ذخیره نباشد و با زدن دکمه خروج و ورود به صفحه رمز دستی وارد نمایید.
۱۳- درکارتابل مدیرعامل قسمت اطلاعات شعب باید یک شعبه کارخانه و کارگاه تعریف شده باشد و مسئول فنی از شعبه دفتر مرکزی به این شعبه انتقال یابد.
۱۴- نام واحد در کارتابل مدیرعامل قسمت پروفایل و اطلاعات شعب باید با مجوز اولیه مطابقت داشته باشد و از نام گذاری به اسم نام تجاری واحد خودداری نمایید.
مدارک لازم:
مدارک ذیل اسکن شده و جهت بارگذاری در سامانه آماده گردد.
* پروانه بهره برداری بهداشت (در صورت وجود).
* پروانه مجوز اولیه شامل بهره برداری صنایع یا جهاد یا پروانه کسب.
* گواهی ایزو ۲۲۰۰۰ یا HACCP (در صورت وجود).
* شماتیک فرایند جریان کار.
* قرارداد با آزمایشگاه همکار (در صورت لزوم).
* نقشه با جدول راهنمای متراژ و جانمایی تجهیزات در مقیاس ۱:۱۰۰ ممهور به مهر واحد و مسئول فنی.
راهنمای تصویری ثبت منبع |
راهنمای گروه و دسته و محصولات ثبت منبع |
راهنمای درخواست ثبت منبع واحدهای غذایی و آشامیدنی |
چارت فرآیند صدور مجوز ثبت منبع درسامانه ttac.ir |
مشخصات نقشه |
فرم های لازم:
فرم های مربوطه زیر متناسب با صنعت باید بر روی سربرگ شرکت چاپ شده و پس از تکمیل توسط مدیرعامل و مسئول فنی مهر وامضا شده و شماره و تاریخ گردد و سپس اسکن شود.
فرمPMF کارخانجات غذایی |
فرم PMF کارگاه های غذایی |
فرم SMF کارخانجات و کارگاه های آرایشی بهداشتی |
فرم ارزیابی آزمایشگاه |