بخشنامه ها و دستورالعمل

تعداد بازدید:۲۷۹۷

پروتکل ارتباطی مجریان با سیستم پشتیبان سامانه TTAC.

تفاهم نامه فیمابین وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و وزارت امور اقتصادی و دارایی.

دستورالعمل اجرایی رسیدگی به خطاها و تخلفات سامانهTTAC.

دستورالعمل اجرای طرح PMS محصولات غذایی و آشامیدنی.

دستورالعمل اجرایی ارزیابی و عملکرد مدیریت نظارت بر مواد غذایی ،آرایشی و بهداشتی

دستورالعمل اجرایی بازرسی بهداشتی

دستورالعمل اجرایی پایش برنامه کشوری پیشگیری و کنترل اختلال های ناشی از کمبود ید (IDD)

دستورالعمل اجرایی ترخیص مواد اولیه مشمول ماده ۱۶ قانون به واحد های تولیدی.

دستورالعمل اجرایی در خصوص واردات اقلام بسته بندی ،مواد اولیه و محصولات فرآیند شده مشمول ثبت منبع و محصول.

دستورالعمل اجرایی شناسایی و نحوه برخورد با خطاها و تخلفات نظام ردیابی ورهگیری وکنترل اصالت فراورده های سلامت TTAC

دستورالعمل اجرایی صدور مجوز ورود (گشایش) وترخیص مواد غذایی ،آرایشی وبهداشتی.

دستورالعمل اجرایی نحوه ارزیابی و ممیزی واحدهای تولیدی بر اساس استانداردهای مدیریت ایمنی مواد غذایی ( iso۲۲۰۰۰، HACCP)

دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی طعم دهنده هاجهت صدور پروانه ساخت و پروانه بهداشتی

دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی و افزایش زمان ماندگاری مواد اولیه غذایی ، آرایشی و بهداشتی

دستورالعمل اجرایی نحوه صدور ، اصلاح و تمدید پروانه تاسیس و بهره برداری واحدهای کیترینگ

دستورالعمل اجرایی نظام ردیابی ورهگیری وکنترل اصالت فراورده های سلامت TTAC

دستورالعمل اجرایی واحدهای کوچک تولید و بسته بندی (کارگاهی)

دستورالعمل اجرائی نحوه بررسی ثبت منبع واحدهای فرآوده های غذایی ، آشامیدنی

دستورالعمل اجرائی نحوه ثبت منابع، صدور پروانه بهداشتی ورود، مجوز ورود، ترخیص محصول برنج

دستورالعمل اجرائی نحوه صدور، اصلاح و تمدیدپروانه بهداشتی ساخت فرآوده های خوراکی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدیدپروانه بهداشتی تولید قراردادی فرآوده های خوراکی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

دستورالعمل اجرائی نحوه صدور، اصلاح و تمدیدپروانه بهداشتی شرکت پخش و توزیع  فرآوده های غذایی ، آشامیدنی

دستورالعمل ارزیابی واحدهای تولیدی غذایی و آشامیدنی سال ۱۴۰۰

دستورالعمل اعتبار سنجی گواهی های ایمنی مواد غذایی

دستورالعمل الزامات کنترل کیفی وایمنی قوطی های فلزی

دستورالعمل بررسی و ارزیابی  علامت تجاری فراورده های غذایی و آشامیدنی در سامانه TTAC

دستورالعمل بررسی و صدور ، تمدید و لغو مجوزهای بهداشتی برای موجودات تغییر ژنتیکی یافته و فرآورده های غذایی مرتبط با آن ها

دستورالعمل پایش باقیمانده آفت کش ها ، فلزات سنگین و نیترات در محصولات کشاورزی کشور

دستورالعمل  تشخیص و درمان مسمومیت با قارچ های سمی خوراکی گروه سیکلوپپتید 

دستورالعمل راهنمای نمونه برداری محصولات جهت اسید چرب ترانس و تراریخته برنامه عملیاتی

دستورالعمل رسیدگی به شکایات محصولات غذایی و آشامیدنی

دستورالعمل صدور مجوزهای بهداشتی محصولات ارگانیک

دستورالعمل صدور مجوزهای بهداشتی محصولات تراریخته

دستورالعمل صدور وتمدید پروانه بهداشتی ساخت جهت صادرات یا ظرفیت خالی جهت صاردات

دستورالعمل صدور وتمدید پروانه مسئول فنی شرکت های واردکننده غذایی و بهداشتی

دستورالعمل ضابطه برچسب گذاری مواد غذایی وآشامیدنی

دستورالعمل ضابطه ظروف پلیمری چند بار مصرف در حمل ونقل روغن خوراکی

دستورالعمل غذاهای عملگرا و غنی سازی اختیاری مواد غذایی وآشامیدنی

دستورالعمل غنی سازی آرد با آهن  و اسید فولیک ۱۴۰۰

دستورالعمل غنی سازی آرد با آهن واسید فولیک

دستورالعمل فرایند ثبت سفارش، ترخیص و مجوز مصرف

دستورالعمل مجوز درج نشان حلال بر روی برچسب فراورده های تولیدی و وارداتی

دستورالعمل نحوه برخوردو فراخوان محصول برنج نا منطبق از سطح عرضه

دستورالعمل نحوه بررسی تایید گواهی بهداشت محصولات فرایندشده و مواد اولیه غذایی آشامیدنی وارداتی

دستورالعمل نحوه درج نشانگرهای رنگی تغذیه ای بر روی برچسب محصولات غذایی

دستورالعمل نحوه صدور گواهی بهداشت جهت صادرات مواد غذایی

دستورالعمل نحوه صدور و تمدید پروانه های بهداشتی انبارهای نگهداری مواد غذایی

دستورالعمل نحوه نظارت بر کالاهای سلامت محور

دستورالعمل نحوه ی تکمیل فرم های آماری

دستورالعمل نظارت بر شیر مدارس

 

دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصالح و تمدید پروانه بهداشتی تولید قراردادی فرآورده های آرایشی و بهداشتی

دستورالعمل اجرایی نحوه صدور و تمدید پروانه های بهداشتی انبارهای نگهداری مواد و فرآورده های آرایشی و بهداشتی

 

راهنمای ارزیابی برنامه های پیشنیازی  (PRPs) در واحدهای تولیدی داخل کشور

ضابطه انواع استارتر در صنایع شیر

ضابطه اسلایم بازی

ضابطه آب معدنی

ضابطه پودرهای شوینده

ضابطه خمیر بازی کودکان

ضابطه خمیر بازی و خمیر شنی

ضابطه ژل بازی

ضابطه شناسه نظارت دمنوش گیاهی

ضابطه کربن فعال گیاهی به عنوان رنگ مجاز

ضابطه نظام ردیابی، رهگیری وکنترل اصالت کالاهای سلامت محور

ضابطه های سازمان در خصوص دانه های روغنی

ضابطه ویژگی های کیفی و سلامت برنج جهت واردات

ضوابط صادرات محصولات و گیاهان دارویی و صنعتی

ضوابط محصولات پلیمری

ضوابط مربوط به حشره کش های خانگی

ضوابط ومقررات مربوط به غنی سازی مواد خوراکی و آشامیدنی

فاکتورهای کنترل سلامت وایمنی آب معدنی وآشامیدنی

فهرست عرقیات گیاهی مشمول پروانه ساخت غذایی و آشامیدنی

نرم افزار مورد تایید سازمان غذا ودارو جهت تعیین نشانگرهای رنگی تغذیه ای

 

کلیدواژه‌ها: دستورالعمل آرایشی بهداشتی دستورالعمل غذایی آشامیدنی دستورالعمل ttac دستورالعمل دستورالعمل اجرایی

آخرین ویرایش۰۴ تیر ۱۴۰۱