گواهی اظهار مشاغل خانگی

تعداد بازدید:۱۳۴

گواهی اظهار مشاغل خانگی

 

نکات لازم: 

۱- این گواهی شامل کلیه واحدهای مسکونی که اقدام به آماده سازی و بسته بندی مواد و فرآورده های غذایی و آشامیدنی، مطابق با فهرست مصوب می کنند کاربرد دارد.

۲-یک مسئول فنی برای حداکثر ۶ واحد خانگی معرفی می شود و مسئولیت نظارت ونمونه برداری واحدها به عهده وی می باشد.

۳-صدور گواهی اظهار یکسال است و در صورتی که سوابق فعالیت و گزارش بررسی مخاطرات احتمالی در طی فعالیت و رعایت شرایط فنی و بهداشتی از سوی مسئول فنی و معاونت غذا و دارو ناظر تایید شود، تمدید گواهی اظهار برای مدت یکسال بلامانع است.

۴-مکان محدود به آشپزخانه واحد مسکونی بوده و باید از امکان ایجاد شرایط بهداشتی برخوردار باشد. متقاضی مجاز به افزودن هر گونه تجهیزات و ماشین آلات صنعتی، کارگاهی و آشپزخانه صنعتی نمی باشد.

۵-ملزومات و ظروف مورد استفاده باید از وسایل و ابزار آشپزخانه بوده و فقط برای آماده سازی و بسته بندی محصولات باشد. جهت بسته بندی فراورده ، صرفاً استفاده از دستگاه دوخت حرارتی دستی و یا شرینک دستی و دستگاه خشک کن خانگی مجاز است.

۶-کلیه افراد خانوار باید دارای کارت بهداشتی معتبر باشند. درضمن گذراندن دوره های آموزشی اصول بهداشت فردی بهداشت مواد غذایی برای متقاضی الزامی است.

۷-مقادیر آماده سازی و بسته بندی فرآورده با توجه به گنجایش آشپزخانه تعیین می گردد و واحد خانگی باید فرآورده هر روز را در پایان همان روز عرضه نموده و مجاز به انبارش آن نمی باشد.

۸-برچسب گذاری شامل : درج عبارت "تولید خانگی " با فونت بزرگ BTITR-۲۸، " کد اظهار مشاغل خانگی بدون درج لوگوی سازمان، " آدرس محل آماده سازی"، " شماره تماس " ، " نام فراورده " ، "عمده ترکیبات تشکیل دهنده " می باشد.

۹-الزامی به ارائه برند یا نام تجاری نمی باشد.

۱۰-عرضه محصول ، صرفاً در شهر محل استقرار واحد خانگی مجاز می باشد.

 

توجه:  

برای کنترل مواد اولیه و فرآورده تولید شده، باید فردی واجد شرایط به عنوان مسئول فنی بر نحوه آماده سازی و بسته بندی نظارت کند، همچنین بطور ادواری از فرآورده نمونه برداری کرده و جهت انجام آزمونهای کنترل کیفیت و ایمنی به یکی از آزمایشگاههای تایید صلاحیت شده سازمان غذا و دارو ارسال نماید. نتایج آزمونهای انجام شده باید یک نسخه در محل واحد خانگی و یک نسخه نزد مسئول فنی نگهداری شود.

 

 

مدارک لازم برای ثبت گواهی اظهار مشاغل خانگی در معاونت غذا ودارو 

 

-۱-۱-۴ تکمیل فرم درخواست ثبت گواهی اظهار-پیوست ۱

-۲-۱-۴ ارائه معرفی نامه از سازمان جهادکشاورزی استان

-۳-۱-۴ تصویر کلیه صفحات شناسنامه متقاضی

-۴-۱-۴ ارائه اصل فیش واریز هزینه برابرآخرین تعرفه های مصوب

-۵-۱-۴ معرفی مسئول فنی واجد شرایط و تایید صلاحیت شده(کارت فعالیت مسئول فنی)

-۶-۱-۴ تکمیل فرم تعهد نامه محضری مبنی بر رعایت حداقل اصول و الزامات بهداشتی توسط متقاضی و مسئول فنی -پیوست ۲

-۷-۱-۴ ارائه کارت معاینه بهداشتی کلیه افراد خانوار

-۸-۱-۴ ارائه گواهی معتبر دوره آموزش بهداشت فردی و بهداشت مواد غذایی

-۹-۱-۴ تصویر سند مالکیت یا اجاره نامه با کد رهگیری برای واحدهای استیجاری همراه رضایت کتبی مالک جهت انجام فعالیت مشاغل خانگی

-۴-۱-۱۰ چک لیست ارزیابی تکمیل شده توسط مسئول فنی 

 

توجه: 

فیش بانکی به مبلغ ۲۲۵۰۰۰۰ریال جهت صدور یا مبلغ ۱۰۵۰۰۰۰ریال جهت اصلا ح یا تمدید به شماره حساب ۴۰۰۱۰۳۵۲۰۳۰۱۵۴۸۹ بانک مرکزی ج.ا.ا (شماره شبا IR۸۹۰۱۰۰۰۰۴۰۰۱۰۳۵۲۰۳۰۱۵۴۸۹ ) (شناسه واریز در فیش نوشته شود.) واریز از طریق فرم حواله بین بانکی در بانک خود و یا پرداخت الکترونیک(پایا ) می باشد.

توجه:جهت دریافت شماره حساب و شماره شبا و شناسه واریز کلیک کنید. کد ۳۰ رقمی ردیف درامدی به عنوان شناسه واریز می باشد.

توجه:جهت پرداخت فیش صدور پروانه ها امکان پرداخت از طریق دستگاه پوز در میز خدمت وجود دارد.

 

فرم های لازم: 

 

پیوست شماره ۱ - F-FW۰۳۱-۰۰۱- -۰-۵ فرم درخواست ثبت گواهی اظهار مشاغل خانگی 

پیوست شماره ۲ - F-FW۰۳۱-۰۰۲- -۴-۵ فرم تعهد و تقبل مسئولیت توسط متقاضی و مسئول فنی

چک لیست ارزیابی واحدهای تولید و بسته بندی مشاغل خانگی -توسط مسئول فنی تکمیل می شود

 

 

مستندات:

فهرست اقلام غذایی مشمول فعالیت مشاغل خانگی

دستورالعمل ضوابط مشاغل خانگی

دستورالعمل صدور/تمدید گواهی اظهار مشاغل خانگی 

 

 

 

تبصره ها :

تبصره ۱: واحد های خانگی تحت هیچ شرایطی مجاز به استفاده از افزودنی اعم از رنگ، طعم دهنده، نگهدارنده و غیره نمی باشند.

تبصره ۲ : واحد های خانگی مجاز به استفاده از تجهیزات صنعتی اعم از اشپزخانه صنعتی یا کارگاهی نمی باشند.

تبصره ۳ : واحد های خانگی صرفا مجاز به استفاده از ادویه ها ( نظیر زرد چوبه و فلفل ) و چاشنی های نظیر آبلیمو، سرکه، آبغوره و عرقیات و گلاب می باشند.

تبصره ۴ : واحدهای خانگی صرفا مجاز به استفاده از دستگاه دوخت دستی و شرینگ دستی و دستگاه خشک کن خانگی می باشند.

 

 

درخواست صدور پروانه 

آخرین ویرایش۰۱ آبان ۱۴۰۰