ضوابط فنی و بهداشتی

تعداد بازدید:۱۸۲۷

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی و الزامات برنامه های پیشنیازی PRPs.

حداقل ضوابط تأسیس و بهره برداری کارخانجات صنایع آرایشی و بهداشتی.

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی برای تاسیس و بهره برداری کارخانجات صنایع غذایی وآشامیدنی (GMP).

حداقل ضوابط و معیارهای استقرار کارخانجات تولیدی و بسته بندی مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی- قسمت اول. 

حداقل ضوابط و معیارهای استقرار کارخانجات تولیدی و بسته بندی مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی- قسمت دوم.

حداقل ضوابط و معیارهای استقرار کارخانجات تولیدی و بسته بندی مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی- قسمت سوم.

 

                                                                    حداقل ضوابط فنی وبهداشتی به تفکیک صنعت                                                                                                         

   حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده شیر و فراورده های لبنی.

  حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده فراورده های شیری پروبیوتیک.

  حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدی فراورده های کنسروی (گوشتی و غیر گوشتی).

  حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فراورده های گوشتی.

  حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای بسته بندی مواد غذائی فرایند شده.

  حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع غذاهای آماده و نیمه آماده مصرف. 

  حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدی انواع اسانس، عرقیات و عصاره های گیاهی.

  حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده آب معدنی.

  حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای آبمیوه، نکتار، نوشابه میوه ای، شربت و کنستانتره.

  حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده انواع سرکه.

  حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده فراورده های یخی.

  حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای آماده سازی و بسته بندی حبوبات و غلات.

   حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فراورده های سیب زمینی و غلات.

 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده میوه های فراوری شده و لواشک.

 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع خشکبار.

 حداقل ضوابط تأسیس و بهره برداری واحدهای فراوری پسته.  

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدی  فراورده های آردی به غیر از پاستا.

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع خمیراک (پاستا).

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده حلوا ارده.

 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده قند و شکر.

 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده تافی و آبنبات.

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع شکلات و فراورده های کاکائویی.

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده آدامس. 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع سبزی های تازه، خشک و منجمد.

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای آماده سازی و بسته بندی انواع ادویه و چاشنی.

 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فراورده های تخم مرغ.  

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع روغن های خوراکی خام گیاهی. 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع روغن های گیاهی خوراکی و مارگارین. 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده ژلاتین خوراکی.

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده نمک طعام. 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدی و مصرفی ظروف پلیمری روغن های خوراکی.

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای  خاک رنگبر (بنتونیت) در  تصفیه روغن های خوراکی. 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده مقوا جهت بسته بندی مواد خوراکی.

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده مواد بسته بندی.

حداقل ضوابط  بهره برداری تولیدکنندگان ماده اولیه و تولیدکنندگان ظروف نچسب با استفاده از PTEF.

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید و بسته بندی مواد غذایی مشمول شناسه نظارت کارگاهی.

 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای مشاغل خانگی.

 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی نانوایی ها.

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی انبارهای مواد غذایی، آشامیدنی.

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده یا واردکننده رنگ های مجاز خوراکی.

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای کیترینگ.

 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده انواع خرما.

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده پوشش ها و درزگیرهای پلیمری.

 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی کارگاه های کوچک تولید انواع سوسیس و کالباس حرارت دیده.  

  حداقل ضوابط فنی و بهداشتی سیلوهای ذخیره و نگهداری.

 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی انبارهای نگهداری مواد و فرآورده های آرایشی و بهداشتی.


 

کلیدواژه‌ها: حداقل ضوابط فنی و بهداشتی شیر و فراورده های لبنی. فراورده های شیری پروبیوتیک. فراورده های کنسروی (گوشتی و غیر گوشتی). فراورده های گوشتی بسته بندی مواد غذائی فرایند شده غذاهای آماده و نیمه آماده مصرف اسانس، عرقیات و عصاره های گیاهی آب معدنی آبمیوه، نکتار، نوشابه میوه ای، شربت و کنستانتره نوشیدنی مالت سرکه فراورده های یخی یخ خوراکی آماده سازی و بسته بندی حبوبات و غلات آرد غلات و حبوبات فراورده های سیب زمینی و غلات میوه های فراوری شده و لواشک فراوری پسته خشکبار فراورده های آردی پاستا حلوا ارده قند و شکر تافی و آبنبات شکلات و فراورده های کاکائویی آدامس سبزی های تازه، خشک و منجمد فراورده های تخم مرغ روغن های گیاهی مارگارین ژلاتین خوراکی نمک طعام ظروف پلیمری روغن های خوراکی خاک رنگبر مقوا مواد بسته بندی ظروف نچسب شناسه نظارت کارگاهی نانوایی ها مشاغل خانگی انبارهای مواد غذایی رنگ های مجاز خوراکی کیترینگ خرما پوشش ها و درزگیرهای پلیمری سوسیس و کالباس حرارت دیده سیلوهای ذخیره و نگهداری PRPs حداقل ضوابط تأسیس و بهره برداری کارخانجات صنایع آرایشی و بهداشتی

آخرین ویرایش۲۴ فروردین ۱۴۰۱