ضوابط فنی و بهداشتی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی و الزامات برنامه های پیشنیازی PRPs.
حداقل ضوابط تأسیس و بهره برداری کارخانجات صنایع آرایشی و بهداشتی.
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی برای تاسیس و بهره برداری کارخانجات صنایع غذایی وآشامیدنی (GMP).
حداقل ضوابط فنی وبهداشتی به تفکیک صنعت
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده شیر و فراورده های لبنی.
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده فراورده های شیری پروبیوتیک.
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدی فراورده های کنسروی (گوشتی و غیر گوشتی).
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فراورده های گوشتی.
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای بسته بندی مواد غذائی فرایند شده.
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع غذاهای آماده و نیمه آماده مصرف.
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدی انواع اسانس، عرقیات و عصاره های گیاهی.
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده آب معدنی.
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای آبمیوه، نکتار، نوشابه میوه ای، شربت و کنستانتره.
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده انواع سرکه.
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده فراورده های یخی.
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای آماده سازی و بسته بندی حبوبات و غلات.
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فراورده های سیب زمینی و غلات.
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده میوه های فراوری شده و لواشک.
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع خشکبار.
حداقل ضوابط تأسیس و بهره برداری واحدهای فراوری پسته.
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدی فراورده های آردی به غیر از پاستا.
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع خمیراک (پاستا).
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده حلوا ارده.
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده قند و شکر.
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده تافی و آبنبات.
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع شکلات و فراورده های کاکائویی.
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده آدامس.
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع سبزی های تازه، خشک و منجمد.
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای آماده سازی و بسته بندی انواع ادویه و چاشنی.
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فراورده های تخم مرغ.
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع روغن های خوراکی خام گیاهی.
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع روغن های گیاهی خوراکی و مارگارین.
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده ژلاتین خوراکی.
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده نمک طعام.
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدی و مصرفی ظروف پلیمری روغن های خوراکی.
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای خاک رنگبر (بنتونیت) در تصفیه روغن های خوراکی.
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده مقوا جهت بسته بندی مواد خوراکی.
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده مواد بسته بندی.
حداقل ضوابط بهره برداری تولیدکنندگان ماده اولیه و تولیدکنندگان ظروف نچسب با استفاده از PTEF.
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید و بسته بندی مواد غذایی مشمول شناسه نظارت کارگاهی.
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای مشاغل خانگی.
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی نانوایی ها.
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی انبارهای مواد غذایی، آشامیدنی.
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده یا واردکننده رنگ های مجاز خوراکی.
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای کیترینگ.
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده انواع خرما.
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده پوشش ها و درزگیرهای پلیمری.
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی کارگاه های کوچک تولید انواع سوسیس و کالباس حرارت دیده.
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی سیلوهای ذخیره و نگهداری.
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی انبارهای نگهداری مواد و فرآورده های آرایشی و بهداشتی.