پروانه بهره برداری انبارهای مواد غذایی
پروانه بهره برداری انبارهای مواد غذایی:
مدارک لازم:
۱- درخواست کتبی صدور یا تمدید پروانه تاسیس و بهره برداری انبار مواد غذایی در سربرگ واحد با مهر و امضا مدیرعامل.
۲- تصویر مجوز فعالیت اقتصادی از مراجع ذی صلاح (پروانه کسب، بهره برداری و...) برابر اصل شده.
۳- مدارک قانونی تعیین وضعیت مالکیت ملک یا اجاره نامه معتیر (دارای حداقل ۴ سال اعتبار از زمان درخواست).
۴- کارت فعالیت مسئول فنی دریافتی از TTAC (ثبت نام و پیگیری هم زمان در خصوص واحدهای جدید بلامانع است).
۵- فرم بازرسی و ارزیابی انبار.
۶- آخرین صورتجلسه بازدید اداره نظارت (درصورت وجود).
۷- مبلغ ۲۸۲۰۰۰۰ ریال جهت صدور پروانه یا مبلغ ۸۴۰۰۰۰ ریال جهت اصلاح یا تمدید پروانه واریز گردد.
توجه۱: کلیه ی پرداخت ها از کارتابل TTAC مسئول فنی، درگاه پرداخت الکترونیک انجام پذیرد.
توجه۲: جهت دریافت کارت فعالیت مسئول فنی ثبت نام واحد و مسئول فنی از طریق سایت TTAC الزامی است.
* مسئول فنی باید تمام وقت بوده و مدیرعامل یا اعضا هیئت مدیره یا مسئول فنی واحد تولیدی و یا شرکت وارد کننده نباشد و با نظر معاونت در صورت رعایت فاصله ۱۰ کیلومتر مسئولیت ۳ انبار را می تواند متقبل شود. حداکثر مرخصی مجاز مسئول فنی به صورت ممتد ۴۵ روز با اطلاع اداره نظارت و ارزیابی غذا و در غیر اینصورت معرفی جانشین واجد شرایط می باشد.
* مدت اعتبار پروانه بهره برداری صدور حداکثر ۲ سال و تمدید ۲ یا ۵ سال متناسب با شرایط GSP و مدت اجاره نامه می باشد.
فرم های لازم: