مدیریت غذا و دارو
دکتر لیلا عبدالرحمانی
سرپرست مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی تربت جام
دکتری داروسازی
پست الکترونیک:
شرح وظایف سرپرست مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی تربت جام:
۱- نظارت و اعلام مقررات مربوط به تاسیس مراکز تولید، توزیع و نگهداری مواد داروئی، غذائی آرایشی و بهداشتی.
۲- بررسی و تنظیم مدارک با توجه به ضوابط مربوط به تاسیس مراکز تولید و توزیع مواد داروئی و غذائی، آرایشی و بهداشتی و ارسال آن
به واحدهای ذیربط در ستاد وزارتخانه جهت رسیدگی و طرح موضوع درکمیسیون های قانونی.
۳- نظارت و اعلام ضوابط مربوط به ایمنی تاثیر بسته بندی برچسب گذاری و تبلیغات محصولات غذائی، آشامیدنی و ارایشی و بهداشتی.
۴- بررسی روش های نگهداری و عرضه و فروش محصولات داروئی، آشامیدنی، بهداشتی و نظارت بر حسن جریان امور.
۵- جمع آوری و نگهداری و بررسی اطلاعات و آمار و مدارک مربوط به محصولات داروئی، خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی.
۶- نظارت بر نحوه اجرای دقیق تولیدکنندگان محصولات در مورد ضوابط و استانداردهای تعیین شده برای مواد افزودنی کمکی و همچنین استعمال
رنگ های مجاز و مواد بسته بندی و اعمال کنترل مداوم محصولات از لحاظ صلاحیت کمی و کیفی.
۷- نظارت بر روش کار موسسات تولیدی و توزیع مواد داروئی، خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در سطح شهر.
۸- نظارت بر امور داروئی داروخانه های شهر.
۹- کنترل موجودی دارو با توجه به نیاز مصرف واحدهای درمانی.
۱۰- نظارت بر درخواست و موجودی دارو و اعمال نظارت فنی در مورد داروی تاریخ دار.
۱۱- نظارت بر نحوه نگهداری داروهای خاص و مواد اعتیادآور و حسن اجرای امور.
۱۲- نظارت بر نحوه گردآوری آمار مصرف داروهای مختلف در طی سال جهت بررسی بیماری های منطقه ای و عمومی و گزارش به
گروه های تحقیقی برای تحقیق علل شیوع بیماری ها در ارتباط با پیشگیری های لازم.