برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از بیماری تب مالت
برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از بیماری تب مالت
برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از بیماری تب مالت برای قصابان و متصدیان کارگاه های لبنیات تربت جام
بیماری تب مالت یا بروسلوز که عامل آن باکتری بروسلا می باشد، یکی از مهمترین بیماریهای مشترک انسان و دام بوده و بهشدت مسری است. ارتقاء آگاهی افرادی که به نحوی با دام ها و محصولات لبنی سروکار دارند جهت پیشگیری از ابتلا به بیماری تب مالت از اهمیت بالایی برخوردار می باشد، لذا کارگاه آموزشی پیشگیری از بیماری تب مالت با هدف ارتقاء آگاهی و پیشگیری برای متصدیان کارگاه های لبنیات و قصابان شهرستان توسط گروه تخصصی سلامت محیط و کار معاونت بهداشت برگزار و آموزش های لازم برای افراد شرکت کننده در جلسه ارائه شد.
نظر شما :