برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از بیماری تب مالت

برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از بیماری تب مالت

برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از بیماری تب مالت برای قصابان و متصدیان کارگاه های لبنیات تربت جام
۰۹ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۱:۵۶ کد : ۲۸۶۱ اخبار
تعداد بازدید:۲۱
بیماری تب مالت یا بروسلوز که عامل آن باکتری بروسلا می باشد، یکی از مهم‌ترین بیماری‌های مشترک انسان و دام بوده و به‌شدت مسری است. ارتقاء آگاهی افرادی که به نحوی با دام ها و محصولات لبنی سروکار دارند جهت پیشگیری از ابتلا به بیماری تب مالت از اهمیت بالایی برخوردار می باشد، لذا کارگاه آموزشی پیشگیری از بیماری تب مالت با هدف ارتقاء آگاهی و پیشگیری برای متصدیان کارگاه های لبنیات و قصابان شهرستان توسط گروه تخصصی سلامت محیط و کار معاونت بهداشت برگزار و آموزش های لازم برای افراد شرکت کننده در جلسه ارائه شد.
برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از بیماری تب مالت

بیماری تب مالت یا بروسلوز که عامل آن باکتری بروسلا می باشد، یکی از مهم‌ترین بیماری‌های مشترک انسان و دام بوده و به‌شدت مسری است. ارتقاء آگاهی افرادی که به نحوی با دام ها و محصولات لبنی سروکار دارند جهت پیشگیری از ابتلا به بیماری تب مالت از اهمیت بالایی برخوردار می باشد، لذا کارگاه آموزشی پیشگیری از بیماری تب مالت با هدف ارتقاء آگاهی و پیشگیری برای متصدیان کارگاه های لبنیات و قصابان شهرستان توسط گروه تخصصی سلامت محیط و کار معاونت بهداشت برگزار و آموزش های لازم برای افراد شرکت کننده در جلسه ارائه شد.

 

 

 

 

کلیدواژه‌ها: تب مالت بیماری تب مالت بیماری های مشترک انسان و دام قصابان لبنیات متصدیان کارگاه های لبنیات گروه تخصصی سلامت محیط و کار


( ۱ )

نظر شما :