غذایی و آرایشی

تعداد بازدید:۶۴۰۴

                                                                                                   

                                                                                       

   مهندس زهرا سادات نصرالهی

   رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی

    پست الکترونیک: Nasrollahiz1@trjums.ac.ir

    شماره تماس: 05152538299 

    داخلی: 254 

 

 

 

   

    

 

 

شرح وظایف اداره نظارت بر مواد غذایی و آرایشی:                        

 الف) نظارت و پایش:

۱- نظارت بر ایمنی، سلامت و کیفیت مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در کارخانجات و کارگاه های تولیدی، فرآوری، بسته بندی و سرد خانه های نگهداری که مشمول اخذ پروانه های بهداشتی می باشند، به صورت دوره ای و انجام نمونه برداری از محصولات و ارسال به آزمایشگاه های معاونت غذا و دارو مشهد و یا آزمایشگاه های طرف قرارداد.

۲- کنترل و نظارت بر واردات و صادرات کلیه محصولات خوراکی، آشامیدنی، آرایشی، بهداشتی مواد اولیه و اقلام فرآوری شده.

۳- بازدید و نمونه برداری از مراکز نگهداری مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی شامل: انبارها، مراکز پخش و سرد خانه.

۴- اجرای طرح کشوری نمونه برداری در سطح عرضه محصولات غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی پرمصرف و ارسال به آزمایشگاه های معاونت غذا و دارو مشهد و بررسی و آنالیز نتایج مربوطه و ارسال به سازمان غذاو دارو (PMS).

۵- انجام مکاتبات جهت نمونه برداری مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی وارداتی.

۶- تکمیل و ارسال پرونده های متخلفین به مراجع قانونی ذی صلاح.

ب) صدور، تمدید، و اصلاح پروانه های بهداشتی:

۱- فرایند صدور و اصلاح پروانه بهره برداری کارخانجات تولید مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی.

۲- فرایند صدور و اصلاح و تمدید پروانه های ساخت و بسته بندی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی.

۳- فرایند صدور و تمدید پروانه ساخت کارگاهی مواد غذایی و آشامیدنی.

۴- فرایند صدور وتمدید پروانه مسئول فنی کارخانجات مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی.

ج) آمار:

جمع آوری، طبقه بندی و تجزیه و تحلیل اطلاعات دریافتی در خصوص فعالیت واحدهای تحت پوشش و پروانه های بهداشتی ساخت در حال تولید قابل بهره برداری جهت ارائه راهکارهای اجرایی مناسب.

د) آموزش:

۱- برگزاری کارگاه آموزشی و سمینارهای مرتبط با خط مشی مربوط برای کارشناسان واحدهای کنترل و نظارت بر مواد غذایی ستاد، شبکه های بهداشت سطح شهر و مسئولین فنی و مدیران صنایع.

۲- تهیه پمفلت، بنر، پوستر و تیزر تلویزیونی جهت آموزش همگانی.

۳- مطالعه، تحقیق و بررسی آخرین یافته های علمی و فنی مطابق با علم روز در زمینه مسائل و ایمنی فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی.

۴- مشارکت در برنامه های پژوهشی در زمینه مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی.

۵- آموزش مسئولین فنی کارخانجات و کارگاه های تولیدی سطح شهر و مدیران صنایع در خصوص چگونگی کنترل محصولات.

ه) پیگیری شکایات واصله و اطلاع رسانی:

 ۱- رسیدگی به شکایات مردمی در خصوص تولید و فرآوری مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی.

 ۲- پیگیری و اخذ آرا صادره پرونده های ارسالی به مراجع قضایی ذی صلاح.

کلیدواژه‌ها: اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی زهرا سادات نصرالهی نظارت و پایش صدور، تمدید، و اصلاح پروانه های بهداشتی پیگیری شکایات واصله و اطلاع رسانی کارگاه آموزشی مسئول فنی نظارت بر مواد غذایی و آرایشی مجوز های بهداشتی ضوابط فنی و بهداشتی قانون مواد خوردنى، آشامیدنى، آرایشى و بهداشتى استاندارد مواد غذایی

آخرین ویرایش۰۴ مرداد ۱۴۰۲