غذایی و آرایشی
مهندس زهرا سادات نصرالهی
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی
پست الکترونیک: Nasrollahiz1@trjums.ac.ir
شماره تماس: 05152538299
داخلی: 254
شرح وظایف اداره نظارت بر مواد غذایی و آرایشی:
الف) نظارت و پایش:
۱- نظارت بر ایمنی، سلامت و کیفیت مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در کارخانجات و کارگاه های تولیدی، فرآوری، بسته بندی و سرد خانه های نگهداری که مشمول اخذ پروانه های بهداشتی می باشند، به صورت دوره ای و انجام نمونه برداری از محصولات و ارسال به آزمایشگاه های معاونت غذا و دارو مشهد و یا آزمایشگاه های طرف قرارداد.
۲- کنترل و نظارت بر واردات و صادرات کلیه محصولات خوراکی، آشامیدنی، آرایشی، بهداشتی مواد اولیه و اقلام فرآوری شده.
۳- بازدید و نمونه برداری از مراکز نگهداری مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی شامل: انبارها، مراکز پخش و سرد خانه.
۴- اجرای طرح کشوری نمونه برداری در سطح عرضه محصولات غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی پرمصرف و ارسال به آزمایشگاه های معاونت غذا و دارو مشهد و بررسی و آنالیز نتایج مربوطه و ارسال به سازمان غذاو دارو (PMS).
۵- انجام مکاتبات جهت نمونه برداری مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی وارداتی.
۶- تکمیل و ارسال پرونده های متخلفین به مراجع قانونی ذی صلاح.
ب) صدور، تمدید، و اصلاح پروانه های بهداشتی:
۱- فرایند صدور و اصلاح پروانه بهره برداری کارخانجات تولید مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی.
۲- فرایند صدور و اصلاح و تمدید پروانه های ساخت و بسته بندی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی.
۳- فرایند صدور و تمدید پروانه ساخت کارگاهی مواد غذایی و آشامیدنی.
۴- فرایند صدور وتمدید پروانه مسئول فنی کارخانجات مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی.
ج) آمار:
جمع آوری، طبقه بندی و تجزیه و تحلیل اطلاعات دریافتی در خصوص فعالیت واحدهای تحت پوشش و پروانه های بهداشتی ساخت در حال تولید قابل بهره برداری جهت ارائه راهکارهای اجرایی مناسب.
د) آموزش:
۱- برگزاری کارگاه آموزشی و سمینارهای مرتبط با خط مشی مربوط برای کارشناسان واحدهای کنترل و نظارت بر مواد غذایی ستاد، شبکه های بهداشت سطح شهر و مسئولین فنی و مدیران صنایع.
۲- تهیه پمفلت، بنر، پوستر و تیزر تلویزیونی جهت آموزش همگانی.
۳- مطالعه، تحقیق و بررسی آخرین یافته های علمی و فنی مطابق با علم روز در زمینه مسائل و ایمنی فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی.
۴- مشارکت در برنامه های پژوهشی در زمینه مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی.
۵- آموزش مسئولین فنی کارخانجات و کارگاه های تولیدی سطح شهر و مدیران صنایع در خصوص چگونگی کنترل محصولات.
ه) پیگیری شکایات واصله و اطلاع رسانی:
۱- رسیدگی به شکایات مردمی در خصوص تولید و فرآوری مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی.
۲- پیگیری و اخذ آرا صادره پرونده های ارسالی به مراجع قضایی ذی صلاح.