مسئول واحد تغذیه معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی تربت جام:
عیدی شیرین بدون شیرینی
به گزارش خبرنگار وبدا جام ،شبو احمدی بنکدار گفت:بجای شیرینی های بزرگ حاوی خامه ، مربا ، از شیرینی های ساده و خشک در اندازه کوچک استفاده کنید. برای کاهش مصرف شیرینی جات در کودکان بهتراست بیشتر میوه جات و کیک خانگی بدون خامه و مربا را در اختیارشان بگذارید.
وی افزود:مصرف نوشابه ها،آبمیوه ها، نوشابه های انرژی زا ، قند زیادی را وارد بدن خود می کنید و ادامه این عادت غذایی شما را در معرض اضافه وزن و چاقی قرار می دهد ،خواب ناکافی افراد را بیشتر در معرض ابتلا به مصرف بیش از حد شیرینی جات قرار می دهد. سعی شود در این دوران بخصوص کودکان که در حال رشد می باشند خواب کافی داشته باشند.
مسئول واحد تغذیه معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی تربت جام ضمن تاکید بر اینکه مصرف زیاد نمک مهمترین عامل فشار خون بالاست گفت: بهتر است اجیل های خودرا از نوع کم نمک یا بدون نمک انتخاب کنید مصرف وعده پروتئینی در صبحانه در صبحانه باعث احساس سیری بیشتر شده و هوس خوردن به تنقلات را در طول روز کمتر می کنند ودر صورت رفتن به مسافرت تا حد امکان از مصرف غذاهای بیرون و آماده که محتوی نمک و چربی بالاتری هستند بپرهیزید واز طبخ کامل غذا اطمینان حاصل کنید.
شبو احمدی بنکدار بیان کرد:در طول سفر از مصرف شیر محلی که پاستوریزه نشده است ، خودداری شود. مصرف شیر خام و پاستوریزه نشده خطر ابتلا به تب مالت و مسمومیت های غذایی را افزایش می دهد.
نظر شما :