همزمان با سراسر کشور :

آغاز برنامه های مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی با اولویت بیماری کووید

۲۶ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۱:۵۷ کد : ۱۶۲۲ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۴۰۱
مدیر گروه بهداشت محیط و کار دانشکده علوم پزشکی تربت جام گفت: برنامه های مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی با اولویت بیماری کووید ۱۹ در نوروز ۱۴۰۱ با فعالیت ۲۱ تیم و اکیپ بازرسی و نظارت در سطح شهرستانهای تربت جام و صالح آباد آغاز شد.
آغاز برنامه های مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی با اولویت بیماری کووید

به گزارش خبرنگار وبدا جام ، مدیر گروه بهداشت محیط و کار دانشکده علوم پزشکی تربت جام افزود: در آستانه سال نو و آغاز سفرهای نوروزی به منظور تشدید نظارت های بهداشتی مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی برنامه مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی با اولویت بیماری کووید ۱۹در نوروز ۱۴۰۱ همزمان با سراسر کشور از تاریخ ۲۵/۱۲/۱۴۰۰لغایت ۱۵/۱/۱۴۰۱با حضور کارشناسان بهداشت محیط گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی در قالب ۲۱تیم و اکیپ بازرسی و نظارت در سطح شهرستانهای تربت جام و صالح آباد از ساعت ۸صبح لغایت ۸شب اجرا می شود.

محمد رضا دیدار احمدی گفت: در طول این ایام کارشناسان بهداشت محیط از اماکن عمومی مانند پایانه های مسافربری وسایط نفلیه عمومی، آرایشگاها.هتل ها و مسافرخانه ها واماکن بین راهی و محل های اسکان مسافرین و همچنین مراکز تهیه و توزیع موادغذایی حساس از جمله نانوایی ها .رستورانها.اغذیه فروشی ها .آجیل و شیرینی فروشی و امثالهم بصورت تخصصی و یا در قالب گشت های مشترک با حضور نمایندگان محترم سایر دستگاه های اجرایی از جمله تعزیرات حکومتی-.صنعت و معدن و تجارت -اتاق اصناف –دامپزشکی و نیروی انتظامی بازدید و ضمن کنترل وضعیت بهداشت محیط از آب مصرفی –موادغذایی   با تجهیزات پرتابل  نمونه برداری نیز  می گردد.

وی تصریح کرد: از شهروندان محترم تقاضا می شود جهت حفظ سلامت خود و خانواده محترم موادغذایی مورد نیاز خود را از فروشگاهای مجاز و دارای شرایط بهداشتی تهیه کنند و از خرید موادغذایی از افراد دستفروش و دوره گرد خودداری کنند و در صورت مشاهده تخلف مراتب را با تلفن 190ستاد رسیدگی به تخلفات بهداشتی اطلاع دهند.

کلیدواژه‌ها: موادغذایی بازرسی و نظارت سلامت نوروزی

آخرین ویرایش۰۲ فروردین ۱۴۰۱

نظر شما :