مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی تربت جام خبر داد:

۴۸۰۰ بازدید میدانی از مراکز تهیه توزیع و عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی تربت جام در ایام نوروز

کشف و جمع آوری۱۳۰۰ کیلو گرم موادغذایی فاسد
۱۷ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۳:۴۳ کد : ۱۶۵۵ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۳۷۳
مدیر گروه سلامت محیط و کارمعاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی تربت جام گفت: در نوروز ۱۴۰۱ حدود چهارهزار و هشتصد مورد بازدید از مراکز تهیه توزیع و عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی صورت گرفت و برنامه مهندسی بهداشت محیط در ماه مبارک رمضان آغاز شد.
۴۸۰۰ بازدید میدانی از مراکز تهیه توزیع و عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی تربت جام در ایام نوروز

به گزارش خبرنگار وبدا جام، محمودرضا دیدار احمدی افزود: برنامه مدیریت بهداشت محیط در نوروز 1401 با هدف تشدید نظارت بهداشت کارشناسان بهداشت محیط از تاریخ 25/12/1400لغایت 15/1/1401باحضور 21 تیم بازرسی و نظارتی کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی تربت جام اجرا گردید.

وی تصریح کرد: در این ایام بالغ بر 4800 مورد از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی بازرسی بهداشتی به عمل آمد که تعداد 279 مورد آن در قالب گشت های مشترک با سایر ادارات بوده است و 71 مورد اخطار و معرفی به مراجع قضایی صادر و بالغ بر 1300کیلوگرم موادغذایی فاسد کشف و جمع آوری گردید.

مدیر گروه سلامت محیط و کارمعاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی تربت جام اظهار داشت: تعداد 2461 مورد سنجش و کنترل موادغذایی با دستگاه های پرتابل، 108مورد نمونه برداری آب جهت آزمایشات میکروبی و بالغ بر 2280مورد کلرسنجی از سایر دستاوردهای این برنامه بود.


محمود رضا دیداراحمدی ضمن تبریک ماه مبارک رمضان و آرزوی قبولی طاعات و عبادات تصریح کرد: برنامه مهندسی بهداشت محیط در ماه مبارک رمضان نیز با حضور تیم های بازرسی کارشناسان بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی تربت جام به منظور نظارت بر مراکز تهیه توزیع موادغذایی و اماکن عمومی  از ساعت 8 صبح لغایت 8 شب در حال اجرا می باشد که در طول این ایام کارشناسان بهداشت محیط با بازدید از محل های مذکور نسبت به کنترل و نظارت بهداشتی با تاکید بر سلامت موادغذایی پر مصرف از جمله خرما، زولبیا، بامیه، شیرینی، آجیل، حلیم و آش وسایر کالاهای ضروری اقدام می کنند .

وی افزود: شهروندان محترم جهت حفظ سلامت خود در هنگام حضور در مساجد از مهر، سجاده، جانماز و چادر شخصی  استفاده کنند و ضمن استفاده از ماسک، فاصله اجتماعی را نیز  رعایت کنند و جهت آب شرب بطری به همراه داشته باشند؛ مواد غذایی پرمصرف خود از جمله خرما، زولبیا، بامیه، شیرینی، آجیل، حلیم، آش و لبنیات خود را از محل های مجاز و دارای پروانه کسب و تحت نظارت بهداشتی تهیه کنند از خرید موادغذایی از افراد دستفروش و دوره گرد خودداری کنند و در صورت مشاهده تخلف مراتب را با شماره تلفن 190ویژه رسیدگی به تخلفات بهداشتی اطلاع دهند.

کلیدواژه‌ها: کارشناسان بهداشت بهداشت محیط بهداشت دانشکده علوم پزشکی محیط کارشناسان بهداشت محیط موادغذایی نظارت تخلفات

آخرین ویرایش۱۷ فروردین ۱۴۰۱

نظر شما :