در مورد دوران فراز و نشیب های جسمی و روحی و دگرگونیهای عظیم چه می دانید؟
به گزارش خبرنگار وبدا جام، زبیده تیموری گفت:در هیچ دوره ای به اندازه دوره نوجوانی ارزش ها و استانداردهای اخلاقی برای انسان مطرح نمی شود، آنچه جامعه از نوجوانان می خواهد به سرعت در حال تغییر است و همین مستلزم ارزیابی مجدد و مداوم ارزش ها و اعتقادات اخلاقی است.
وی تصریح کرد: یکی از مهمترین و سرنوشتساز ترین دورههای زندگی هر آدمی دوران نوجوانی اوست که پایههای هویتی، علاقمندیها و حتی گرایشات او را میسازد.
مسئول واحد سلامت روان دانشکده علوم پزشکی تربت جام ادامه داد: نوجوانی نه تنها کودک را بلکه والدین را هم وادار به تغییر می کند، والدین باید خود را با واقعیت های دور از انتظار روابط آنان ، با نوجوان وفق دهند؛ هرچند پذیرفتن این واقعیت ها برای والدین مشکل است و نیاز به صبر و تحمل زیاد دارد.
زبیده تیموری تاکید کرد: نوجوان در این دوران، در مقایسه با دوران کودکی، با والدین خود کمتر صحبت و همکاری می کند و بیشتر اوقات خود را در کنار دوستان و هم سن و سالان خود و دور از خانواده و در دنیای خاص نوجوانی می گذراند،بنابراین، والدین باید بیشتر تلاش کنند که در جریان رفت و آمدهای فرزندشان باشند، البته نوجوان سعی می کند، کارهایش را از دید والدین پنهان کند.
نظر شما :