ارتقاء سلامت و افزایش بازده کاری کارکنان با تامین غذای مغذی و سالم
به گزارش خبرنگار وبداجام؛ دکتر منصوره مکارم افزود: چگونگی تغذیه درمحیط کار میتواند در ایجاد استرس نیز موثر باشد؛ متاسفانه استرس همراه با تغذیه نامناسب و بی تحرکی زمینه را برای ابتلا به بیماریهای مزمن فراهم می کند.
وی تصریح کرد: مصرف مداوم کربوهیدراتها و غلات همچون انواع کیک، کلوچه و بیسکوییت با توجه به کالری بالایی که دارند می تواند سبب اضافه وزن و چاقی به ویژه در افرادی که فعالیت بدنی کمی در محل کار دارند، شود.
دکتر مکارم عنوان نمود: تغییرات جزیی از جمله کاهش مصرف قند و کافئین (موجود در نوشابه ها) در محیط کار و رعایت اصل تنوع در برنامه غذایی روزانه می تواند به حفظ تعادل قند خون و افزایش دریافت مواد مغذی کمک کند در نتیجه علاوه بر حفظ سلامت و کاهش عوامل خطر بیماری های مزمن، افزایش کارایی و بازده کاری کارکنان در محیطهای کار می باشد.
نظر شما :